Kuijpers Beveiligingssystemen

Met Kuijpers Beveiligingssystemen heeft u geen omkijken naar uw veiligheidsvraagstukken. Dit bedrijfsonderdeel heeft specialisten die binnen uw marktsegment uw dagelijkse processen en risico's kennen. Door hun integrale benadering zijn zij in staat om effectieve en efficiënte maatregelen te treffen die aansluiten bij uw organisatie.

Daarnaast hanteert men een kwalitatief hoogwaardige standaard. Altijd op zoek naar innovatieve technologie binnen beproefde kaders.

Risicobeheersing

Risicobeheersing is een thema dat veel deskundigheid vereist. Risicobeheersing is dan ook meer dan de regels toepassen. Altijd doen zich situaties voor die anders zijn. Het kan daarom ook niet anders zijn dan maatwerk; ervaring in de branche is een vereiste.

Of dat het gaat om een sprinklerinstallatie in verband met brandbeveiliging. Of om camerabewaking op het gebied van elektronische beveiliging.  Kuijpers Beveiligingssystemen heeft één aanspreekpunt voor alle risicovraagstukken.

Er zijn een aantal hoofdbrandmeesters en risk- engineers in dienst, die de kennis en ervaring hebben bij het opstellen en uitvoeren van een beveiligingsplan.

Brandbeveiliging en elektronische beveiliging in één organisatie verenigd

Kuijpers Beveiligingssystemen is een gespecialiseerde organisatie binnen Kuijpers die concepten aanbiedt op het gebied van brandbeveiliging en elektronische beveiliging. De scheidslijn tussen de twee vakgebieden is niet altijd even duidelijk; er zijn veel raakvlakken.

Voor de klant is het dus zonder meer duidelijker, overzichtelijker en efficiënter om te werken met een partner die werkt met specialisten die beide thema’s beheersen. Het is een logische stap om beide aandachtsgebieden vanuit één organisatie aan te bieden. Het biedt klanten de mogelijkheid een integraal veiligheidsbeleid te voeren.


Onze producten

Brandbeveiliging: 

Sprinklerinstallatie
Watermist
Schuimsystemen
Gasblussing
Brand detectie
Ontruiming

Elektronische beveiliging:

Inbraakdetectie
Camerabewaking
Toegangscontrole
Terreinbeveiliging
Securitymanagement

Kuijpers

Kuijpers Beveiligingssystemen B.V.
Het Zuiderkruis 17
5215 MV ’s-Hertogenbosch
T - (073)-615 40 00
E - beveiliging@kuijpers.nl