Voor steeds meer branches is een controlled environment een essentieel onderdeel van de bedrijfsprocessen. Van de halfgeleiderindustrie, life-science, farmaceutische en biochemische industrie tot medische technologie, voedingsmiddelenindustrie en toeleveranciers.

Voor al deze complexe omgevingen is Kuijpers Controlled Environments uw partner in contamination control en de daarbij behorende facilitaire voorzieningen.

Hoewel de omgevingen sterk variëren (laboratorium, operatiekamer, cleanroom, centrale sterilisatie afdeling), is de doelstelling steeds identiek: er mag onder geen beding een mogelijke verontreiniging de ruimte in of uit!

We zorgen in alle stappen van het proces voor een maximale afstemming tussen onze manier van werken en de bedrijfs- of branchespecifieke behoeften.

 • Stap 1 – ontwerp
  Door gebruik van een Design Qualification sluit het ontwerp optimaal aan bij de verwachtingen van de klant.

 • Stap 2 – realisatie met oog voor detail
  Details bepalen de kwaliteit (en daarmee het succes) van de gecontroleerde ruimte.

 • Stap 3 – commissioning en validatie
  Valideren doen we op basis van Commissioning Based Qualification. Dat betekent dat we vooraf samen met de klant bepalen op basis van welke kwalificaties de gecontroleerde ruimtes getest worden. Deze helderheid zorgt voor een gestroomlijnd proces en een zorgeloos eindproduct.
 • Stap 4 – beheer en onderhoud
  Ook nadat we de gecontroleerde ruimte volgens uw specificaties hebben opgeleverd, blijven we betrokken via beheer en onderhoud. Comfort en veiligheid van uw medewerkers en de directie omgeving zijn daarmee gegarandeerd.


Resultaat door betrokkenheid

We blijven betrokken na oplevering van de gecontroleerde ruimte, via beheer en onderhoud. Zodat het comfort en de veiligheid van de medewerkers en directe omgeving gegarandeerd zijn.

Kuijpers is in heel Nederland actief als deskundig partner in complexe omgevingen. Al jarenlang dragen we vanuit onze expertise in cleanrooms en andere gecontroleerde ruimtes bij aan een gezonde leef- en werkomgeving. 

Het specialisme Kuijpers Controlled Environments is het resultaat van de bundeling van onze expertise op het gebied van gecontroleerde ruimtes. Wij zijn ervan overtuigd dat die gecentraliseerde aanpak echt waarde toevoegt.


Dit is Kuijpers Controlled Environments:  

 • Een schone omgeving op het hoogste niveau
 • Toegevoegde waarde door een gecentraliseerde aanpak
 • Jarenlange ervaring in cleanrooms en andere gecontroleerde ruimtes. Denk aan NKI-AVL, VieCuri Medisch Centrum, Bernhoven, MDS, Erasmus Medisch Centrum, Neways, TEVA en het Reinier de Graaf Ziekenhuis
 • Een gestructureerde werkwijze met maximale duidelijkheid voor u als klant
 • Duurzame en energiebesparende technische oplossingen

Volg onze showcase pagina op LinkedIn: klik hier

Meer weten?

Wilt u weten wat Kuijpers Controlled Environments voor u of uw gecontroleerde ruimte(s) kan betekenen?

Neem dan contact op met Paul Joosten, manager Controlled Environments. Dit kan via telefoonnummer 073-615 40 40 of via e-mail: kce@kuijpers.nl

Paul Joosten is lid van verschillende projectgroepen van vakvereniging VCCN.Overweegt u om een cleanroom te bouwen? Misschien helpt dit filmpje bij uw keuzeproces.