Van 16 tot en met 24 april 2016 was het Nationale Museumweek. Meer weten over negen van de musea waar we werken? Lees dan hier verder! 

Markt Cultuur & Recreatie

De laatste decennia staat de naam Kuijpers in het segment Cultuur & Recreatie als een huis. Met de realisatie van aansprekende projecten als de Hermitage, het Van Gogh museum, het Nieuwe De La Mar theater en nu dan de realisatie van het Rijksmuseum in Amsterdam laat Kuijpers zien specialist te zijn in dit segment. Kennis van deze publieksgebouwen is een cruciaal onderdeel bij de realisatie. Het klimaat moet nauwkeurig afgesteld zijn om de kunstcollecties tot hun recht te laten komen of bezoekers optimaal comfort te bieden. Tegelijkertijd moet de installatie ingesteld zijn op de komst van wisselende groottes van groepen bezoekers in het gebouw; de techniek moet kunnen anticiperen op gebruikersaantallen en typen van collecties. Innovatieve regeltechniek is een vereiste.

Specialisten in historische panden

Daarnaast is er in dit segment vaak sprake van historische panden die van oudsher niet ingesteld zijn op het aanbrengen van complexe installaties. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat de installaties te realiseren en tegelijkertijd het karakteristieke van het gebouw te behouden.

Kuijpers

P.G.Kuijpers & Zonen B.V.
Panovenweg 18
5708 HR Helmond
T - (0492) 57 86 00
F - (0492) 57 86 96
E - info@kuijpers.com