Duurzaam Installeren


Om een gebouw duurzaam te kunnen bouwen en exploiteren is duurzaam installeren noodzakelijk. Door gebruik te maken van duurzame energie zal er een energiebesparing ontstaan.

Onze kennis op het gebied van duurzaam installeren, integraal ontwerpen en onderhoudsconcepten stellen wij dan ook graag tot uw beschikking. Kuijpers begeleidt ondernemingen bij het realiseren van praktisch toepasbare, duurzame energie oplossingen in gebouwen met onze concepten Blue Buildings en Balanced Earth.

Gebouwen zorgen voor 25% van al het energieverbruik. Door anders te denken en te ondernemen draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. En het zorgt daarbij natuurlijk voor een aanzienlijke energiebesparing.

Energieprestatieadvies en energieprestatieadvies maatwerk

De afdeling Maintenance geeft energieadviezen aan scholen, zorginstellingen, musea en andere gebouwen. Daarin wordt gekeken naar hoe zuinig een gebouw is. Op basis daarvan wordt een energielabel afgegeven.

Kuijpers Maintenance kan ook een energieprestatieadvies maatwerk leveren. Dat is een apart certificaat waarin staat aangegeven wat er aangepast kan worden voor een optimale energiebesparing, wat het kost om gebruik te maken van duurzame energie en wat de terugverdientijd is.

Kuijpers

Kuijpers Ecopartners B.V.
Het Zuiderkruis 17
5215 MV 's-Hertogenbosch
T:   073  615 41 80
E: ecopartners@kuijpers.nl

Maximaal rendement uit uw wko-installatie?

Download hier de folder