Kloppend hart

Motoren vormen het kloppend hart van machines en daarmee van uw organisatie. Als er een storing aan een elektromotor optreedt, is het van groot belang om snel actie te ondernemen. Dit voor de continuïteit van uw bedrijf. U heeft twee opties: vervangen of repareren! Bij allebei biedt Baeten de oplossing.

Energiezuinige motoren: investering vaak binnen 1,5 jaar terug

Wij kunnen uw defecte, niet effici├źnte elektromotor vervangen door een energiezuinige motor. Vanzelfsprekend op maat geleverd voor uw machine. Onze adviseurs kunnen u exact laten zien wat de besparing inhoudt. Binnen 1,5 jaar betaalt de investering zich vaak terug. Bovendien nemen wij uw motor over en zorgen ervoor dat hij volledig gerecycled wordt.

Revisie: maatwerk is onze drijfveer

Natuurlijk kunnen wij uw motor ook reviseren. Een storing is nooit standaard, oplossingen dus ook niet! Iedere reparatieopdracht is anders en vraagt een brede en gedegen kennis van zowel elektrische- als mechanische technieken. Baeten, een reparatiebedrijf van elektrische aandrijvingen, heeft die kennis van nieuwe technieken, producten en materialen.

Specialistische technieken

Om nog beter aan de wensen van de klant te kunnen voldoen, investeert onze reparatieafdeling in allerlei specialistische technieken zoals trillingsanalyse, elektronische snelheidsregelingen, thermografie en balanceren. Als de storing niet in de machine te lokaliseren is, doen wij een beroep op andere bedrijven van Kuijpers Installaties, de organisatie waarvan wij deel uitmaken.

Baeten Elektromotoren
Nijverheidsweg 28
4906 CL Oosterhout
T: 0162-46 22 34
F: 0162-42 90 87
E: info-elektromotoren@kuijpers.nl

Baeten Elektromotoren is een onderdeel van:
Kuijpers