Unilin

Sinds 2010 werkt Kuijpers bij Unilin (voorheen Opstalan) in Oisterwijk. Unilin Insulation bv met de hoofdzetel in België (Waregem) is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Een begrip waar het gaat om pasklare oplossingen voor alle denkbare daktoepassingen. UNILIN is uitgegroeid tot de producent met het meest uitgebreide assortiment dakelementen en isolatieplaten. Kuijpers Industrie legde er in 2010 de eerste contacten en  realiseerde er met succes twee projecten. Industrie introduceerde vestiging Helmond als partner voor de werktuigbouwkundige installaties. De tweede productievestiging van Unilin is in Nieuwenkerk aan den IJssel. Door het vertrouwen van Unilin in Kuijpers, kreeg Kuijpers Maintenance daar de opdracht voor een aantal onderhoudswerkzaamheden en vestiging Utrecht voor het vervangen van gasheaters. Door de vakkundige prestatie van onze mensen, is Unilin in twee jaar uitgegroeid tot een klant waar inmiddels vier Kuijpers bedrijven actief zijn: Industrie, vestiging Helmond, vestiging Utrecht en Maintenance.

Abbott

Abbott is een internationaal, breed georiënteerd healthcare bedrijf dat zich richt op het ontdekken, ontwikkelen, produceren en verkopen van farmaceutische en medische producten. Deze medische producten bestaan uit diagnostische middelen, medische apparatuur en voedingsproducten. Nederland is het logistieke hart van Abbott. In Zwolle bevindt zich het wereldwijde planningscentrum, waar medewerkers ervoor zorgen dat de Abbott-producten aan meer dan 175 landen buiten de VS en Canada worden geleverd. Industrie heeft opdracht gekregen om het verbindend leidingwerk tussen de tanks, skids en manifolds te verzorgen voor Abbott in Zwolle.

FrieslandCampina

In augustus 2013 is Industrie gestart met de opdracht voor het uitvoeren van de basic engineering ten behoeve van het vergroten van de productiecapaciteit van FrieslandCampina DMV. “Eind 2013 hebben we de basic engineering afgerond en gepresenteerd aan FrieslandCampina DMV met daarbij tevens ons voorstel voor de fysieke realisatie van het project. Ons voorstel werd zodanig positief beoordeeld dat we eind 2013 de opdracht voor de realisatie hebben ontvangen.

Gelijktijdige uitvoering op meerdere plaatsen tijdens een doordraaiende productie
De werkzaamheden omvatten de piping en elektrotechnische werkzaamheden, de instrumentatie en de automatisering van het project. Tevens verzorgt Industrie de coördinatie met de toeleveranciers van de procesequipment en met de bouwkundig aannemer. De werkzaamheden vinden gedeeltelijk plaats in nieuwe gebouwen, maar ook in bestaande bebouwing. Daarnaast ook aan meerdere procesdelen verspreid over deze gebouwen en dit alles tijdens een normaal doordraaiende productie. De doorlooptijd van het project is circa 2 jaar


Nutricia Cuijk

Nutricia is onderdeel van Danone. Binnen Danone zijn 4 divisies: Baby en Kindervoeding, Medische Voeding, Zuivel en Water. De fabriek Nutricia Cuijk is gespecialiseerd in het produceren en verpakken van hoogwaardige poedervormige producten. Deze distribueren ze naar 80 landen. De fabriek Nutricia Cuijk staat net als de fabriek in Zoetermeer voor innovatie, vooruitstrevende techniek en kwaliteit. Bij Nutricia Cuijk werken ongeveer 300 medewerkers. Kuijpers beveiligingssystemen realiseerde onlangs de sprinkler installaties bij Nutricia.