Van generatie op generatie

Kuijpers Installaties is omstreeks 1921 in St-Michielsgestel opgericht en vestigde zich in 1927 in Helmond. Uit leveringsdocumenten blijkt dat Kuijpers al enige jaren daarvoor al actief was in Brabant. Dat betekent dat we al 95 jaar geworteld zijn in de maatschappij. Betrokken en gericht op de toekomst. Van generatie op generatie zijn de waarden van het bedrijf doorgegeven.

Een dynamisch familiebedrijf

Kuijpers Installaties is een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf. Daardoor zijn we in staat snel en slagvaardig te handelen en onze strategie tot uitvoering te brengen. Wij blijven werken aan groei en het verstevigen van onze marktpositie. Om er ook te zijn voor de generaties na ons. De 4e generatie heeft inmiddels zijn intrede gedaan in het bedrijf.

 Filmdocumentaire: 'Goed geregeld'“Een ondernemer is altijd bezig de positie van zijn bedrijf te versterken. Bij een familiebedrijf geldt dat nog sterker. Daarvoor moet je in je strategie, maar ook in je organisatie toekomstbestendig zijn. Dat betekent duurzaam in je klantrelaties, duurzaam voor je medewerkers, duurzaam voor de maatschappij.”

Commissaris: