Complete oplossingen met de garantie dat het werkt

Kuijpers Industrie is onderdeel van familiebedrijf Kuijpers en verzorgt het totale traject van engineering tot aan de oplevering. Met meer dan 80 jaar ervaring staan we dan ook al decennialang bekend om onze kennis en expertise, onze flexibiliteit en onze hoge mate van betrouwbaarheid. Kuijpers Industrie specialiseert zich op het gebied van piping en procestechniek en industriële automatisering.

Grote variatie

We opereren voornamelijk in de marktsegmenten food, farma, chemie en drinkwatervoorzieningen. Maar ook in de gezondheidszorg, zoals gecertificeerde ruimtes. In deze marktsegmenten zijn onze kernwaarden van ongekend belang. Deze segmenten kennen een grote variatie aan productieprocessen: van een chemische fabriek tot een brouwerij en een zuivelfabriek. Kennis van u als klant en uw productieproces is bij Kuijpers Industrie vanzelfsprekend voor het goed uitvoeren van de opdracht.

Duurzame relaties

Van nature zuinig omgaan met schaarse middelen zien we als een plicht die verweven is in al onze activiteiten. Naast onze duurzame aanpak, zijn ook onze relaties duurzaam; vertrouwen en persoonlijk contact staan bij ons voorop. Dat vertaalt zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen en één aanspreekpunt voor onze klanten. Want dat is wel zo persoonlijk!

Onverstoord productieproces

Als geen ander begrijpen wij dat, tijdens werkzaamheden binnen de industrie, de continuïteit van het productieproces zo min mogelijk verstoord mag worden. Kuijpers Industrie plant haar activiteiten zoveel mogelijk om deze processen heen. We doen er alles aan om de planning zo te maken dat de productie er niet of nauwelijks door wordt beïnvloedt. Een nauw en intensief contact met u als klant is daarbij noodzakelijk.

Total contracting

De kracht van Kuijpers Industrie komt geheel naar voren in zogenoemde ‘total contracting’ projecten. We zijn in staat om procesinstallaties integraal en turn key te leveren. Dit betekent dat voor de opdrachtgever het grensvlak vervalt tussen werktuigkunde, elektrotechniek en automatisering. Projecten worden uitgevoerd onder leiding van één projectmanager die de coördinatie tussen alle disciplines op zich neemt. Voor de opdrachtgever betekent dit een mooie besparing van zowel tijd als geld. Daarnaast vallen er geen zaken ‘tussen wal en schip’, wat natuurlijk belangrijke financiële en planningstechnische zekerheid biedt.

Cleanrooms

De specialisten van Kuijpers hebben specifieke kennis die nodig is bij de inrichting van cleanrooms. Met name voor de farmaceutische industrie, maar ook steeds vaker binnen de foodindustrie leggen we voor cleanrooms, clean piping-systemen aan.