De best presterende multi-disciplinaire installateur

Kuijpers Installaties wil de best presterende, zelfstandige multidisciplinaire installateur zijn op het gebied van klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en rendement & continuïteit. Onze mensen zijn persoonlijk betrokken en aanspreekbaar. Wij investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers zodat zij in onze klanten kunnen investeren. Wij zijn aanspreekbaar voor onze klanten; wij plaatsen de mens centraal in onze relaties en processen. Dat zorgt voor rendement & continuïteit.

De beste in het bouwproces

Wij willen de beste zijn in het bouwproces, van ontwerp, realisatie tot en met onderhoud en beheer. Betrouwbaar zijn is essentieel. Wij verbeteren continu met LEAN. Hiermee zet je de productieprocessen in dienst van de klant. Je bevordert efficiënt werken en elimineert onrendabele processen. Onze medewerkers weten waarom iets gebeurt, begrijpen elkaar, standaardiseren processen en zorgen voor foutloze overdrachten.


"Het is fantastisch om de strategie van dit familie- bedrijf mee vorm te geven. Continuïteit is tenslotte een van de pijlers van ons bedrijf. Ik kijk graag vooruit!"

voorzitter directieteam: