Onze impact samen een betere wereld

Een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie.
Dát is onze impact.

Techniek is onze basis, onze mensen zijn onze kracht. Als technologisch verduurzamer maken we omgevingen gezonder, groener en slimmer. Als aanjager maken we de gebouwde omgeving versneld toekomstbestendig en gezond. Voor onze mensen. Voor onze klanten. Voor generaties.  Zo werken we samen aan het doorgeven van een betere wereld aan de volgende generatie. Zo maken we samen impact

onze impact

Om onze droom uit te laten komen is impact nodig. De energietransitie biedt kansen die we aangrijpen om onze toegevoegde waarde te laten zien.

samen een betere wereld

Wij geloven dat hoogwaardige techniek en integraal samenwerken de oplossing bieden voor hedendaagse maatschappelijke vraagstukken.

lokaal betrokken familiebedrijf

Kuijpers bestaat al meer dan 100 jaar: we zijn actief sinds 1921. Met vestigingen in het hele land zijn we lokaal én landelijk betrokken.

fonds Leefmilieu

We steunen goede doelen die onze mensen aandragen, waarbij ze persoonlijk betrokken zijn.

Actueel bekijk het laatste nieuws

Toon Gruyters

Als je de juiste Toon vindt, is heel het leven muziek

Antoon Gruyters (71) – binnen Kuijpers beter bekend als Toon – kon in 2018 met pensioen. Toch stopte hij pas eind 2021 met werken. “Ze konden mij nog niet missen”, grapt hij. “En andersom gold dat net zo.” “Nieuwe collega’s zagen mij als vraagbaak, vanuit de gedachte dat ik al járen bij Kuijpers werkte. Grappig genoeg was het mijn zoon Anton – destijds projectleider bij Kuijpers – die mij in 2008 wees op een mooie kans in Helmond. Ik ging op gesprek en kon direct beginnen.

Lees meer
Nieuws

Republica slaat grote hoeveelheden duurzaam opgewekte energie zelf op in kelder hotel.

In Amsterdam-Noord is een circulaire wijk in aanbouw voor wonen, werken en recreëren. Drie panden in het gebied – waaronder Hotel Republica – maken gebruik van zonne-energie. Bijzonder: gebouwgebruikers hoeven de opgewekte energie niet direct af te nemen. Want een immense batterijreeks in de kelder van het hotel slaat de energie op, mogelijk gemaakt door Customized Energy Systems en Kuijpers.

Lees meer
Referentie

Ik krijg de kans om hier af te studeren

Tot mijn 10e groeide ik op in Slowakije. Het was een grote stap om naar Nederland te verhuizen. Mijn eerste doel was om vloeiend Nederlands te spreken. Dat lukte. Nu, jaren later, jaag ik nieuwe doelen na. Ik begon aan de studie Werktuigbouwkunde en solliciteerde bij Kuijpers als calculator. Om later de stap te maken die ik écht ambieer: engineer worden. Voor mij was het een vereiste dat ik de ruimte kreeg om mijn studie af te maken. Die kans kreeg ik.   

Lees meer
Werken bij
Ontwikkelen doen we samen

Ontwikkelen bij Kuijpers doen we samen

Rob van Dinther – Hoofd Ontwerp & Engineering Mensen verbinden, kennis delen en zorgen dat iedereen goed in zijn vel zit bij een project….

Lees meer
Blog 22 nov 2023
Paul Joosten

Continu luisteren, leren, verbeteren

Toen ik in 2012 startte bij Kuijpers had ik de sterke behoefte om onze focusmarkten beter te begrijpen. Als kennismaking stelde ik klanten,…

Lees meer
Blog 22 nov 2023
Social award voor David van der Laan

David van der Laan krijgt social media award

Vorige week reikten we voor de vierde keer de social media award uit. Dit doen we aan collega’s die een echte ambassadeur voor Kuijpers zijn op…

Lees meer
Nieuws 13 nov 2023

Benieuwd hoe we impact op jou kunnen maken?

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Sluit wolk
stel een vraag

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details