Overzicht

Kuijpers ontvangt predicaat Koninklijk

Aukje Kuypers Nieuws 11 sep 2021

Heel 2021 viert Kuijpers het 100-jarig jubileum. Op zaterdag 11 september kreeg dit bijzondere jaar een extra feestelijk tintje en is Kuijpers door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Koninklijk. De familie Kuypers ontving – tijdens het feestelijke familiefestival voor collega’s – het predicaat Koninklijk, uit handen van Commissaris van de Koning, Ina Adema en de burgemeester van Helmond, Elly Blanksma. Aukje Kuypers (algemeen directeur) nam de bijzondere erkenning samen met haar broer Bas Kuypers (verantwoordelijk voor strategie en innovatie) en haar vader Wim Kuypers (derde generatie en nog steeds betrokken bij Kuijpers als commissaris) in ontvangst.

In 1921 startte Petrus Gerardus (Piet) Kuijpers als zelfstandig lasser en installateur. Ongetwijfeld realiseerde hij zich toen niet dat zijn onderneming uit zou groeien tot een landelijk opererend familiebedrijf, met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Nu – honderd jaar later – vieren we ons 100-jarig jubileum, met inmiddels ruim 1300 medewerkers.

Aukje Kuypers

Al vier generaties werken we in de installatietechniek. Samen zetten we ons in voor een betere wereld. Voor onze mensen, voor onze klanten, voor generaties. Ondertussen draait het behalve om kennis van techniek, vooral ook om de menselijke maat. Onze mensen maken samen de toekomst. Ons thema voor dit mooie jaar is dan ook niet voor niets ‘Techniek door generaties. Voor generaties.’ De toekenning van het predicaat Koninklijk is een ongelofelijke eer. Voor onze familie, voor de generaties voor mij en vooral ook voor onze mensen die dagelijks een bijdrage leveren aan het realiseren van een betere wereld vanuit hun vakmanschap. Met recht een kroon op ons werk. Daar mogen we samen enorm trots op zijn.

100 jaar techniek door generaties, voor generaties

De uitreiking van het predicaat Koninklijk vond plaats tijdens het Kuijpers Familiefestival. Op het feestelijke terrein dat speciaal was opgezet rondom het kantoor van Kuijpers in Helmond, was het hele weekend – geheel coronaproof – van alles te doen voor collega’s en hun gezinnen. Extra bijzonder om juist in dit weekend deze bijzondere onderscheiding in ontvangst te mogen nemen.

Ook interessant

houd afstand sticker

Werken op 1,5 meter

Lees meer
Aukje Kuypers 23 apr 2022
Aukje Kuypers aan tafel

In gesprek met Aukje Kuypers

Lees meer
Aukje Kuypers 17 nov 2021

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details