Overzicht

We moeten uit onze duurzaamheidsbubbel breken!

Aukje Kuypers 25 mei 2021

Duurzaamheid.nl in gesprek met Aukje Kuypers over bewust ondernemen, de duurzaamheidsbubbel die groter moet en innovatieve warmteprojecten.

Duurzaamheidsbubbel: de kring moet groter

Hoewel duurzaamheid door de aderen stroomt bij Kuijpers en de ambities groot zijn, is dat dit nog niet altijd zichtbaar. ‘Eerlijk is eerlijk: dat is vooral bekend binnen onze ‘duurzaamheidsbubbel’. Bedrijven die met dit thema bezig zijn, weten elkaar goed te vinden, maar we moeten die kring groter maken.’ Het groter maken van de kring, daar voelt Aukje zich medeverantwoordelijk voor. ‘Al onze opdrachtgevers ontvangen naast een reguliere offerte ook een groene offerte met een meer duurzame oplossing.

Ook hier geldt dat duurzaam niet alleen ‘goed voor het milieu’ betekent, maar ook iets zegt over de levensduur van het gebouw of de installatie. De investering is misschien wat hoger, maar op de lange termijn ben je beter uit. Communicatie is daarin heel belangrijk. Je moet niet alleen het technische vraagstuk rondom het verduurzamen van gebouwen en installaties rond hebben, het is ook een belangrijke trigger om het gesprek aan te gaan met je opdrachtgevers. ’

“Al onze opdrachtgevers ontvangen naast een reguliere offerte ook een groene offerte met een meer duurzame oplossing.”

Lees hier het volledig interview met Aukje in Duurzaamheid.nl

Ook interessant

houd afstand sticker

Werken op 1,5 meter

Lees meer
Aukje Kuypers 23 apr 2022
Aukje Kuypers aan tafel

In gesprek met Aukje Kuypers

Lees meer
Aukje Kuypers 17 nov 2021

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details