Overzicht

Een duik in het diepe

Blog 21 jan 2022

Vijftien jaar werkte ik bij de Rabobank. Door toenemende digitalisering verdween echter de uitdaging. Tijd voor wat anders, vond ik. Dat ‘anders’ werd Kuijpers.

Deze omschakeling lag ook voor mij niet voor de hand. Maar het was de verrassende uitkomst van de assessments van ‘Buitenboordmotor’, een initiatief dat overstappers matcht met sectoren waarin mensen hard nodig zijn. Daaruit bleek dat de installatiebranche goed bij mij past. Misschien komt het door mijn jeugd, met een vader in de techniek.

Het was een duik in het diepe. Sommige mensen noemen het dapper. Ik vind het vooral mooi dat het kan, zonder vakdiploma’s gewoon beginnen. Je moet wel bereid zijn compleet nieuwe dingen te leren. En het kan alleen als je werkgever je daarbij helpt. Door opleidingen aan te bieden zodat je de technische kennis onder de knie krijgt. Door je kansen te geven de onderneming en de sector te leren kennen. Kuijpers geeft me die ruimte, twee jaar lang. En ook nog eens binnen de muren van een familiebedrijf. Ook dat is nieuw voor mij.

Nooit gedacht dat ik nog eens in de montage zou meelopen. Of me in de werkvoorbereiding van installatieprojecten zou verdiepen. Er is een wereld voor me opengegaan.”

Joost van Nugteren
Kuijpers De Meern

Doe de test om te kijken of jij ook bij Kuijpers past en laat je gegevens achter voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ook interessant

Ontwikkelen doen we samen

Ontwikkelen bij Kuijpers doen we samen

Lees meer
Blog 22 nov 2023
Paul Joosten

Continu luisteren, leren, verbeteren

Lees meer
Blog 22 nov 2023

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details