Overzicht

Twee nieuwe edities Kuijpers Talks. Kijk je mee?

Events 21 mrt 2022

​​​​​​Op dinsdag 12 april a.s. vinden de volgende Kuijpers Talks plaats. Twee op één dag zelfs! We hebben een lunchsessie over de duurzame ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelenindustrie. We sluiten de middag af met een sessie over verduurzaming van zorgvastgoed (gericht op care).​ Deze edities van Kuijpers Talks worden live vanuit onze pop-up studio uitgezonden. Meer weten over programma, tafelgasten en aanmelden:

Kuijpers Talks | Food

Hoe worden de duurzame ontwikkelingen binnen de foodsector gerealiseerd en geborgd, met behoud van de huidige comfort en beleving?
Dinsdag 12 april 2022 | 12.00 – 13.00 uur | online

Kuijpers Talks | Care

Hoe kunnen wij concreet stappen zetten met betrekking tot de verduurzamingsambities binnen de zorg?
Dinsdag 12 april 2022 | 16.00 – 17.00 uur | online

Over Kuijpers Talks

Kuijpers Talks zijn inspirerende kennisevents waarmee we samen met onze tafelgasten ingaan op maatschappelijke onderwerpen die er toe doen. Onder begeleiding van gastheer Patrick Nederkoorn en Aukje Kuypers brengen we onze kennis en ervaring samen en laten we zien wat er wél kan als je samen, integraal, aan een toekomstbestendige oplossing werkt voor een maatschappelijke uitdaging. We geven hiermee invulling aan onze ambitie om een betere wereld door te geven aan de volgende generatie. Immers: alleen ga je sneller maar samen kom je verder.

Kuijpers Talks is verfrissend door de setting, de hoge kwaliteit en verrassende pauzemomenten waarin we inhoud afwisselen met een culturele knipoog.

Ook interessant

Feestelijke opening gebouw vol energie

Gebouw vol Energie is officieel geopend!

Lees meer
Events Nieuws 26 mei 2023
Projectexcursie klanten

TERUGBLIK | Projectexcursie Gebouw vol Energie

Lees meer
Events Nieuws 26 jan 2023

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details