Overzicht

De installatietechniek brengt liefde voort!

Nieuws 14 feb 2022

Drie jaar geleden ontmoetten Anne Joosten (21) en René Pennings (27) elkaar tijdens een bootcamp van leerbedrijf GoFlex. Daar bereidden ze zich voor op hun baan bij Kuijpers. En op die bootcamp sloeg de vonk over.

“We vonden elkaar heel leuk ja”, vertelt René. “We zijn toen een keertje samen iets gaan drinken.” Het klikte zo goed dat ze verkering kregen. En het is nog steeds ‘aan’. Sterker nog: binnenkort gaan ze samenwonen. Anne: “Nu wonen we nog bij onze ouders. René in Den Dungen, ik in Asten. Dat is zo’n drie kwartier rijden. Daarom zien we elkaar alleen in de weekenden.” Dat verandert in februari 2022. Want ze hebben samen een huis gekocht in Boxtel. 

Samen in de service

Anne is elektricien bij de vestiging Helmond. Ze lost storingen op aan elektrotechnische installaties van klanten. René is hulpmonteur in de vestiging Den Bosch. Hij is als W-vakman elke dag bezig met installaties voor cv, gas en water. Anne: “We zitten alle twee in de service. Maar we komen elkaar op het werk nooit tegen. Heel soms werken we wel voor dezelfde klant. Maar tot nu toe zijn we elkaar altijd misgelopen. Best jammer, ja.” 

Werk en privé

René vind het prima dat ze elkaar overdag niet zien. “Anders heb je elkaar niks meer te vertellen.” Of het privé dan veel over Kuijpers gaat, als ze samen zijn? “Nee, dat nou ook weer niet”, verzekert hij. “We vertellen elkaar natuurlijk wel hoe het op het werk was. Maar verder vind ik dat je privé en werk een beetje gescheiden moet houden.” Dat lukt ze aardig. “Sommige collega’s zijn helemaal verrast als ze ontdekken dat ik iets met René heb. Dan zeggen ze: ‘Is dát jouw vriend? Geweldig!’”

Bekijk hier onze vacatures of doe de test om te kijken of jij ook bij Kuijpers past.

Ook interessant

social-jaarverslag-2023-small

Jaarverslag: Tevreden medewerkers en tevreden klanten, groei in omzet en winst kenmerken 2023

Lees meer
Nieuws 04 jun 2024
Aukje aan het woord

Inspirerende relatiemiddag en projectbezoek Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Lees meer
Nieuws 05 mrt 2024

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details