Overzicht

Duurzame finaleplaats voor Kuijpers

Nieuws 22 okt 2020

Eenmaal per twee jaar reikt de Koning Willem I Stichting de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uit. De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap is een bijzondere en gerenommeerde erkenning voor duurzame bedrijven. We wisten al dat we bij de 12 genomineerden hoorden. Vandaag kwam het geweldig mooie nieuws dat we één van de drie finalisten zijn! Een mooi compliment voor de dagelijkse inzet van onze mensen om een betere wereld door te geven aan de volgende generatie.

Normaal gesproken verrast de Koning Willem I Stichting de finalisten op ludieke wijze door onverwachts op kantoor langs te komen. Door corona is dat op dit moment helaas geen optie. In plaats daarvan hebben we een mooie videoboodschap gekregen en een ingelijste oorkonde die we vandaag als verrassing – op haar vrije dag – aan onze algemeen directeur Aukje Kuypers mochten overhandigen.

Eind november wordt bekend gemaakt wie de winnaar van de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2020 is. Het blijft dus nog even spannend! We wensen de andere twee finalisten Gulpener Bierbrouwerij en Tony’s Chocolonely veel succes op weg naar de finale.

Over de Koning Willem I Stichting

De Koning Willem I Stichting reikt sinds 1958 tweejaarlijks de Koning Willem I Prijs uit in diverse categorieën. Sinds 2012 reikt de stichting ook de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uit. De stichting wil met deze prijzen een aantal doelen realiseren:

  • Het belang van goed en gezond ondernemerschap voor de Nederlandse welvaart benadrukken.
  • Aandacht voor de positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie.
  • Ondernemingen belonen voor hun ondernemerschap.
  • De onderlinge contacten tussen bedrijven versterken.
  • Durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen belonen.
  • Creatief en innovatief ondernemerschap stimuleren.

De stichting is vernoemd naar Koning Willem I (1772-1843), de ‘Koopman Koning’ die bekend stond om zijn handelsgeest. Tijdens zijn regeerperiode (1814-1840) nam hij initiatieven voor het herstel van de economische bloei, richtte hij handelsmaatschappijen op en trad hij op als investeerde.

Ook interessant

social-jaarverslag-2023-small

Jaarverslag: Tevreden medewerkers en tevreden klanten, groei in omzet en winst kenmerken 2023

Lees meer
Nieuws 04 jun 2024
Aukje aan het woord

Inspirerende relatiemiddag en projectbezoek Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Lees meer
Nieuws 05 mrt 2024

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details