Overzicht

!MPULS genomineerd voor Cobouw Duurzaamheid Award 2020

Nieuws 29 sep 2020

Krijgen we jouw stem ook? Samen met de Gemeente Eindhoven is !MPULS, waar Kuijpers onderdeel van uitmaakt, genomineerd voor de Cobouw Duurzaamheid Award 2020 voor het verduurzamen van het stadhuis in Eindhoven!

Voor de zomer heeft !MPULS de renovatie en verduurzaming van het stadhuis voor de gemeente Eindhoven opgeleverd. Dit project is onderdeel van een grote opdracht waarbinnen !MPULS de komende jaren verder gaat met de verduurzaming van de in totaal 7 gemeentelijke panden. Onder de noemer ‘Slim Verduurzamen Gemeentelijke Gebouwen’ werken !MPULS en de gemeente Eindhoven schouder aan schouder. Op impulsgeeftenergie.nl leggen we precies uit hoe dit project bijdraagt aan een gezondere werkomgeving.

De verduurzamingsthema’s binnen dit project zijn o.a. het verbeteren van de leefbaarheid en de gezondheid, 50% energieneutraliteit in gemeentelijke gebouwen en fors hergebruik van sloopmateriaal: 95%.

!MPULS is een samenwerking tussen Brink, DOOR architecten / rudy uytenhaak + partners architecten, Adviesbureau DWA, Ballast Nedam Zuid en Kuijpers

“We zijn trots op deze nominatie! “

Ook interessant

Piet Meulendijks

Hoe de klaverjasclub van Wim Kuypers sr. zorgde voor Piets 34 jaar trouwe dienst

Lees meer
Nieuws 23 jan 2024
Onthulling bouwbord De Lingeborgh Geldermalsen

Grootschalige renovatie Lingeborgh Geldermalsen gestart

Lees meer
Nieuws 11 jan 2024

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details