Overzicht

Jaarverslag: Tevreden medewerkers en tevreden klanten, groei in omzet en winst kenmerken 2023

Nieuws 04 jun 2024
  • Aantrekkelijke werkgever. Stabiel familiebedrijf met cultuur waar veiligheid en ontwikkeling voorop staan.
  • Solide financiële cijfers. Omzet groeit met 23% naar 379 miljoen euro (307 miljoen euro in 2022), nettoresultaat stijgt naar 14,1 miljoen euro (3,6 miljoen euro in 2022).
  • Innovatie en circulariteit centraal. Ontwikkeling diensten op het snijvlak van smart buildings, digitalisering, data en energiemonitoring waarmee we de energietransitie versnellen en circulariteit bevorderen.

Vandaag verschijnt het jaarverslag over 2023. Zowel de winst als de omzet groeiden. Maar belangrijker: onze mensen en klanten zijn tevreden.

Aukje Kuypers

“De impact die onze mensen dagelijks maken op onder meer de reductie van energie en CO2, dicht op het bedrijfsproces van onze klanten, vertaalt zich naar een gezond rendement.”

Kuijpers is een financieel sterk en gezond bedrijf, niet afhankelijk van externe investeerders en met een sterke liquiditeit. Daardoor zijn we in staat stabiliteit en veerkracht te behouden, ook in tijden van (mogelijke) economische uitdagingen. Ondernemerschap zit in ons DNA, we houden dan ook het vizier op de toekomst. Dit jaar herijken we onze vijfjarenstrategie. We kijken hierbij onder meer naar de ontwikkeling van ons bedrijf en de markt, het aantrekken, behouden en vitaal houden van onze mensen en het ontwikkelen van nieuwe diensten en oplossingen.

Ook interessant

Aukje aan het woord

Inspirerende relatiemiddag en projectbezoek Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Lees meer
Nieuws 05 mrt 2024
Piet Meulendijks

Hoe de klaverjasclub van Wim Kuypers sr. zorgde voor Piets 34 jaar trouwe dienst

Lees meer
Nieuws 23 jan 2024

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details