Overzicht

Kuijpers finalist Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap

Nieuws 25 nov 2020

Op woensdag 25 november vond de uitreiking plaats van de Koning Willem I prijzen. Kuijpers was een van de drie finalisten voor de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap, een erkenning voor bedrijven die zich inzetten voor verduurzaming. De prestigieuze prijs wordt gezien als de Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven en kent een rijke historie. Sinds 1958 benadrukt de Koning Willem I Stichting het belang van (veer)krachtig ondernemerschap. Als er ooit een periode was in de recente geschiedenis waarin dit belangrijk was om te doen, dan is het nu wel.

Bierbrouwerij Gulpener werd uitgeroepen tot winnaar van de 2020 editie. Een waardige winnaar die we uiteraard graag van harte feliciteren met deze bijzondere erkenning. Voor alle deelnemende bedrijven en finalisten geldt dat ze een substantiële bijdrage leveren aan het oplossen van verduurzamingsvraagstukken.

Algemeen directeur Aukje Kuypers: “Onze finaleplaats voor de Koning Willem I prijs zien we als een blijk van waardering naar de ruim 1300 Kuijpers medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een betere wereld. Het biedt ons een prachtig platform om Nederland te laten zien dat duurzaamheid niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn. Verduurzamen kan! Onze mensen laten dit dagelijks zien in de projecten waar ze aan werken.”

Samen zijn we in staat de klimaatdoelstellingen voor 2030 te halen. Samen zijn we in staat een betere wereld door te geven aan de volgende generatie. De finaleplaats is een extra duwtje in de rug van de technische branche en onze mensen. Het geeft ons vleugels zodat we samen meters kunnen maken als het gaat om de energietransitie en de uitdagingen die voor ons liggen.

“Verduurzamen kan! Onze mensen laten dit dagelijks zien in de projecten waar ze aan werken.”

Ook interessant

social-jaarverslag-2023-small

Jaarverslag: Tevreden medewerkers en tevreden klanten, groei in omzet en winst kenmerken 2023

Lees meer
Nieuws 04 jun 2024
Aukje aan het woord

Inspirerende relatiemiddag en projectbezoek Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Lees meer
Nieuws 05 mrt 2024

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details