Overzicht

Meten van circulariteit in de installatiebranche… het kan!

Nieuws 18 jan 2023

Meten van circulariteit in de installatiebranche… het kan! Aan de hand van de vijf pijlers: materiaalgebruik, waardebehoud, energie & water, biodiversiteit en gezondheid & welzijn kunnen wij de circulariteit van een project bepalen. Om toekomstbestendig te ontwerpen in de gebouwde omgeving zal er in het prille begin van de ontwerpfase al bewuste keuzes willen maken. Met onze methodiek en database kunnen verschillende circulaire scenario’s de revue passeren, waarin de mate van circulariteit de doorslag geeft.

Ook zullen wij stil staan bij de vragen: zijn er bepaalde normeringen die wij kunnen loslaten en hoe voorkomen wij overdimensionering? En hoe verhouden de vijf genoemde pijlers zich in dit proces zich tot elkaar. Al met al veel technische uitdagingen die je ook wilt toetsen bij de opdrachtgever.

Aan de hand van een interactieve sessie laten wij onze methodiek zien en willen wij het gesprek aan gaan, wat er daadwerkelijk voor nodig is om de markt zover te krijgen dat er versnelling op treedt.

Eventdatum: donderdag 9 februari van 12.00 tot 13.00 uur online.

Ook interessant

social-jaarverslag-2023-small

Jaarverslag: Tevreden medewerkers en tevreden klanten, groei in omzet en winst kenmerken 2023

Lees meer
Nieuws 04 jun 2024
Aukje aan het woord

Inspirerende relatiemiddag en projectbezoek Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Lees meer
Nieuws 05 mrt 2024

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details