Overzicht

TERUGBLIK | Projectexcursie Gebouw vol Energie

Events Nieuws 26 jan 2023

Als technologisch verduurzamer geloven we in het delen van kennis. Dat doen we onder meer door onze klanten met enige regelmaat een kijkje in de keuken te bieden bij een van de projecten die we realiseren. Zo ontstaan er nieuwe ideeën, inspireren we elkaar en bouwen we samen aan een betere wereld.

We naderen de oplevering van revitalisering, verduurzaming en verbinding van onze kantoorpanden in Den Bosch. Dat doen wij onder de vlag van ‘Gebouw vol Energie’. Dit is een initiatief van de gemeente ’s-Hertogenbosch die daarmee in 2050 een energieneutrale gemeente wil zijn. Een mooi moment om onze relaties uit te nodigen voor een projectexcursie.

Op donderdag 19 januari 2023 organiseerden we voor relaties een projectbezoek in ons eigen ‘Gebouw vol Energie’ in Den Bosch. Het Gebouw Vol Energie is een test- en showcase waar natuur en techniek samengaan. In het gebouw kwamen onze gasten alles te weten over de duurzame en circulaire oplossingen die wij hier toepassen en uitproberen. Nadat alle sprekers hun visie op het Gebouw Vol Energie hadden toegelicht, was het woord aan de gastspreker: Mark Mieras. Deze wetenschapsjournalist sloot de dag af met een lezing over de winst van een groene werkomgeving. Een mooie toevoeging in het programma van deze projectexcursie. Want dát is ons ‘Gebouw vol Energie’, een plek die energie geeft. Voor onze mensen en bezoekers.

Dank aan Saskia Oranje (DOOR architecten), Mark Mieras (wetenschapsjournalist), Alexander Hesling (Kuijpers) en Mascha van den Heuvel (Kuijpers), voor jullie toelichting op dit prachtige project.

> Klik hier voor meer projectinformatie

Ook interessant

Feestelijke opening gebouw vol energie

Gebouw vol Energie is officieel geopend!

Lees meer
Events Nieuws 26 mei 2023
Deelnemers bij Kuijpers talks

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #6 | Gezondheidszorg Care

Lees meer
Events 19 apr 2022

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details