Overzicht

Zaterdag 17 juni is weer de Dag van de Bouw!

Nieuws 08 jun 2023

De Dag van de Bouw is een de dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra.

Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers realiseert de nieuwbouw Research & Diagnostiek Centrum ADORE in Amsterdam. Op zaterdag 17 juni van 10 tot 14 uur is de bouwplaats van dit bijzondere project opengesteld voor publiek.

Het centrum biedt straks ruimte aan researchlaboratoria voor onderzoeksgroepen van Amsterdam UMC op het gebied van oncologisch en neurowetenschappelijk onderzoek. De ruwbouw van het project is in volle gang. Bezoekers krijgen een unieke kans het gebouw in deze bouwfase van binnen te bekijken.

Maak kennis met onze mensen. Ze vertellen je graag meer over hun werk en hoe je hun nieuwe collega kan worden. Je bent welkom, tot dan!

Klik hier voor bezoekersinformatie Dag van de Bouw.

Beeld: Atelier PRO

Over de Dag van de Bouw

Bouwend Nederland, dé branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer van de Dag van de Bouw. De dag is onderdeel van de campagne ‘De bouw maakt het’, waarmee Bouwend Nederland laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland

Ook interessant

adore – website 1

Inspirerende relatiemiddag en projectbezoek Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Lees meer
Nieuws 05 mrt 2024
Piet Meulendijks

Hoe de klaverjasclub van Wim Kuypers sr. zorgde voor Piets 34 jaar trouwe dienst

Lees meer
Nieuws 23 jan 2024

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details