Overzicht

Nieuwe samenwerking: zorgorganisatie Amarant

Nieuws 01 apr 2022

Amarant is een Brabantse zorgorganisatie, met meer dan 100 panden verspreid door de provincie Noord-Brabant. In 2021 besloot Amarant om een professionaliseringsslag te willen maken in beheer en onderhoud van de werktuigbouwkundige installaties in hun panden. Kuijpers kwam naar voren uit de aanbesteding. Wij zijn daarmee – voornamelijk vanuit de vestiging Roosendaal – vanaf 1 januari 2022 verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van de W-installaties in de regio West-Brabant. 

Ontzorging 

Om Amarant voorbereid te laten zijn op de toekomst, starten we met een conditiemeting van de installaties en stellen vervolgens aan de hand daarvan een duurzaam meerjarenonderhoudsplan op. Zo weet Amarant precies waar ze aan toe is de komende jaren!

Betrouwbaarheid

Samen hebben we gekozen voor conditiegestuurd onderhoud. Dat betekent het onderhoud dat de installatie daadwerkelijk nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat de bewoners en medewerkers van Amarant kunnen vertrouwen op de installaties en het comfort dat ze bieden, zonder onnodige kosten. Het geldt dat over blijft kan beter gebruikt worden voor het primaire proces: zorg.    

Verduurzaming

Als aanjager maken wij de gebouwde omgeving versneld toekomstbestendig en gezond. Dat doen we door voorop te lopen in het bedenken van oplossingen die steeds gezonder, groener en slimmer zijn. Daar sluit de verduurzamingsambitie van Amarant naadloos op aan.  

Ook interessant

_VO_0062

Gebouw vol Energie is officieel geopend!

Lees meer
Events Nieuws 26 mei 2023
Jaarverslag Kuijpers 2022

Ontwikkeling, kwalitatief hoogwaardig werk en stabiele omzet kenmerken 2022

Lees meer
Nieuws 12 mei 2023

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details