Overzicht

Eerste stap naar een gasloos logistiek centrum Würth Nederland

Nieuws 24 mrt 2023

Op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch is de bouw van de uitbreiding van het logistiek centrum van Würth Nederland in volle gang. De uitbreiding van 8.000 m² zorgt voor meer ruimte om efficiënter te kunnen werken, leveringen van meerdere locaties te consolideren en in een verdere fase een groot gedeelte van de orderverzameling te automatiseren. In de nieuwe expeditie kunnen zendingen dusdanig gesorteerd worden dat zij of zoals nu via een netwerk vervoerder, of toekomstig met een Würth contractvervoerder kunnen worden getransporteerd.

Deze week is gestart met de boringen voor de warmte- en koudeopslag (WKO) die later wordt gekoppeld aan onze ‘Next‘. Deze modulaire energieopwekkingsinstallatie gaat zorgen voor het verwarmen en koelen van de nieuwbouw. In combinatie met zonnepanelen zal de nieuwbouw CO2 neutraal zijn. In de toekomst zal Würth Nederland het huidige gebouw ook hierop aansluiten om zo volledig aardgasloos te zijn.

Het ontwerpteam bestaat uit architectenbureau De Twee Snoeken, Ingenieursbureau Sweegers en de Bruijn en adviesbureau Tielemans. Het realisatieteam bestaat uit de bouwpartners Bouwbedrijf Berghege en Kuijpers.

Artist impression uitbreiding logistiekcentrum Würth Nederland (architect: De Twee Snoeken)

Ook interessant

_VO_0062

Gebouw vol Energie is officieel geopend!

Lees meer
Events Nieuws 26 mei 2023
Jaarverslag Kuijpers 2022

Ontwikkeling, kwalitatief hoogwaardig werk en stabiele omzet kenmerken 2022

Lees meer
Nieuws 12 mei 2023

Deel dit artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details