Heb je een vraag over werken bij Kuijpers?

Onze recruiters Wouter, Roy, Marjolein en Roy helpen je graag verder. Wil je bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde vacature of de ontwikkelmogelijkheden bij Kuijpers? Onze recruiters staan voor je klaar. 

Wie kan ik bellen?

Kuijpers bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen en vestigingen. We werken landelijk en hebben kantoren in heel Nederland. Er is dus altijd een Kuijpers locatie bij jou in de buurt en een functie die bij je past. Bij elke recruiter staat aangegeven wat zijn of haar specialiteit is. Weet je niet zeker wie je moet bellen? Geen zorgen! Onze collega's staan je graag te woord, ook als het om een vraag gaat die ze niet direct kunnen beantwoorden. 

Onze recruiters:

Een vraag over ons Servicebedrijf of onze Kortlopende projecten, bel Wouter. Wouter is vaak aanwezig op de vestigingen en ontvangt je graag met een kop koffie. 

Wouter Flach

06-11 87 49 42 | wflach@kuijpers.nl

Aan een gave uitdaging binnen het Projectenbedrijf, helpt Roy je graag. Roy werkt al ruim 13 jaar voor Kuijpers en kan je alles vertellen over ons fijne familiebedrijf . 

Roy van der Heijden

06-26 85 86 26 | rheijden@kuijpers.nl 

Op zoek naar een baan binnen de installatietechniek? Neem dan gerust contact op met Marjolein! Zij staat altijd klaar om je meer te vertellen over Kuijpers en haar vacatures, en kan je verder helpen in de zoektocht naar de baan die het beste bij jou past.

Marjolein Hiddink

06-21 89 88 62 | mhiddink@kuijpers.com

Brandy Steenbekkers

06-22 55 47 68 | BSteenbekkers@kuijpers.com

Sjors Cornelissen

06-11 68 57 73 | SCornelissen@kuijpers.com

Hij zit achter alle recruitment plannen. Roy geeft het team de juiste sturing en richting om ervoor te zorgen dat we met z’n allen echte mensen mogen verwelkomen.

Roy van der Velden

06-82 34 10 63 | rvelden@kuijpers.nl

Kuijpers is op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij enthousiast over techniek en wil jij voor toonaangevende klanten werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Benieuwd naar onze vacatures?

Kijk dan snel of er een geschikte functie voor je tussen zit en wie weet, verwelkomen we je binnenkort als nieuwe collega!

Samen bouwen we aan de toekomst!