Disclaimer

Aan de samenstelling van deze site wordt veel zorg besteed. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Kuijpers aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die ontstaat door gebruikmaking van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten.

Deze website kan links bevatten die leiden naar websites van derden, die niet door Kuijpers gecontroleerd of onderhouden worden. Kuijpers aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites.

Copyright

Deze website en de inhoud daarvan is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik is het niet toegestaan iets van deze website of de inhoud daarvan te verveelvoudigen, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar te maken, in enige vorm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kuijpers.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details