Markten

Life sciences

Als organisatie in de sector life sciences draag je bij aan ons belangrijkste bezit: gezondheid. Kuijpers staat naast je tijdens de complete facility lifecycle. Met haalbaarheidsonderzoeken en plannen, tijdens de gehele realisatiefase en bij het beheer van jouw kritische omgeving, installaties en apparatuur. Van een kleinschalige aanpassing tot aan de ontwikkeling van een compleet nieuwe faciliteit.

Je werkt in een zwaar gereguleerde en specialistische omgeving, met zeer geavanceerde, kostbare en kwetsbare apparatuur.  Het ontwerpen, aansluiten, installeren en onderhouden van deze kritische omgeving is een vak apart. Voor dat precaire proces kun je vertrouwen op de professionele ondersteuning van Kuijpers. Vanuit onze total concept-aanpak zijn we betrokken bij de meest toonaangevende, complexe en mooiste werken van Nederland op dit gebied.

Bevind je je in de wereld van pharma, biotech, medische research, medical devices, ATMP of radionuclide? En heb je behoefte aan een proces dat aantoonbaar goed functioneert op het gebied van kwaliteit en veiligheid? Dan is het tijd om Kuijpers te bellen. Vanuit onze multidisciplinaire expertise staan we graag met jou aan de basis van een betere en gezondere wereld.

Samen met Kuijpers
werken aan een efficiënter proces én aan een gezondere wereld?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Paul Joosten.

Meer weten over
onze dienstverlening


Controlled
environments

Voor steeds meer branches is een controlled environment een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. Kuijpers is jouw partner in contamination control en de daarbij behorende facilitaire voorzieningen.

We vertalen je vragen, dromen en ambities naar effectieve oplossingen en zorgen in alle stappen van het proces voor een maximale afstemming tussen jouw bedrijfs- of branchespecifieke behoeften en ons werk.


Neem contact met ons op

Nieuwsgierig hoe Kuijpers je kan ondersteunen op het gebied van Life Sciences en controlled environments? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Paul Joosten Directeur Controlled Environments

Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #3 | Life Sciences

De sector Life Sciences gaat over ons belangrijkste bezit – gezondheid – en heeft als doel om oplossingen te realiseren die bijdragen aan langer gezond leven. Maar welke rol spelen wetenschap, overheid, bedrijven en burgers daarin?

Lees meer
Event

Nieuwbouw
SRON

Op het Bio Science Park in Leiden staat het nieuwe gebouw voor SRON Netherlands Institute for Space Research dat is gerealiseerd door bouwcombinatie MedocomZes-Kuijpers. Het gebouw, dat is gebouwd naar de standaard van BREEAM Excellent

Lees meer
Referentie

Servicespecialist onmisbaar verlengstuk van een installatie

Het zal je niet verbazen dat er veel aandacht is voor samenwerking met onze servicespecialisten. Want om installaties blijvend optimaal te laten functioneren, is specifieke kennis en kunde – juíst ook op het gebied van service en onderhoud – een vereiste.

Lees meer
Blog

Benieuwd naar andere Focusmarkten?