Opening gebouw vol energie

Kuijpers

Events

Wij geloven in het delen van kennis. Dat doen we onder meer door onze klanten met enige regelmaat een kijkje in de keuken te bieden bij onze projecten. Zo inspireren we elkaar, ontstaan er nieuwe ideeën en bouwen we samen aan een betere wereld.

Het afgelopen jaar nodigden we onze relaties uit op mooie projecten zoals bij het hoofdgebouw van de Provincie Zuid-Holland en ons eigen Gebouw vol Energie. We nemen de gasten dan letterlijk mee in het project. Van idee tot oplevering en resultaat. Verschillende sprekers komen aan het woord, bijvoorbeeld over duurzame en circulaire oplossingen. Je krijgt een uitgebreide rondleiding, verzorgd door onze mensen. En niet onbelangrijk: er is altijd een borrel!

Mogen we jou verwelkomen op een van onze volgende events?

Onze evenementen

Momenteel hebben we geen evenementen.

Onze impact

Feestelijke opening gebouw vol energie

Gebouw vol Energie is officieel geopend!

Op vrijdag 26 mei 2023 hebben algemeen directeur Aukje Kuypers en voorzitter van Techniek Nederland, Doekle Terpstra, ons vernieuwde kantoorpand in ‘s-Hertogenbosch op een energieke wijze officieel geopend.

Lees meer
Projectexcursie klanten

Terugblik: Projectexcursie Gebouw vol Energie

Als technologisch verduurzamer geloven we in het delen van kennis. Dat doen we onder meer door onze klanten met enige regelmaat een kijkje in de keuken te bieden bij een van de projecten die we realiseren. Zo ontstaan er nieuwe ideeën, inspireren we elkaar en bouwen we samen aan een betere wereld.

Lees meer

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details