Voorjaar 2024 | datum volgt

Impact Event

Praat jij straks met ons mee over jouw impact voor een betere wereld? En wil je graag meegenomen worden in het uitnodigingstraject van dit event? Laat dan je gegevens achter in onderstaande formulier.

Tip: Hou deze pagina in de gaten want, deze wordt steeds aangevuld met nieuwe informatie over het Impact Event. Jij wilt toch ook niks missen!

Aanmelding voor het uitnodigingstraject voor het Impact Event

Naam(Vereist)

Een betere wereld volgens kinderen

Kinderen kijken met een onbevangen blik naar de wereld. Ze zijn nog niet gekleurd door overtuigingen. We hebben kinderen van onze mensen gevraagd naar hoe een betere wereld er volgens hen uit kan zien. Benieuwd naar hun kijk op de wereld?

Don Smits, 9 jaar

Zoon van Joyce Jansen

Maud heeft de wereld van morgen getekend. Ze denkt en hoopt dat de wereld bestaat uit verschillende eilanden met allemaal mooie kleuren. Ook zijn er grote eilanden die helemaal groen zijn. Dit zijn de eilanden waar veel bomen en planten groeien. Doordat er verschillende eilanden zijn met verschillende kleuren kan iedereen op het eiland gaan wonen dat hij mooi vindt. Ze heeft de wereld getekend in de nacht, omdat ze de sterren zelf zo mooi vindt.

Maud van Dijk, 6 jaar

Dochter van Michiel van Dijk

Jim heeft een vuilnisautomaat getekend. Die gaat onder
het zand, diep door de zee. Hij heeft grijpers en een zuiger, die het afval opruimen. Van dat afval krijgt het apparaat energie. Dus hij kan lang blijven doorwerken!

“Later als ik groot ben hoop ik dat iedereen zo’n
automaat bij zijn huis heeft. Dat moet van de
regering. En iedereen moet zonnepanelen hebben,
zijn eigen fruitbomen, een moestuin én een drone
zoals mijn zus Nina bedacht heeft.”

Jim van Bost, 7 jaar

Zoon van Sabine Steinman

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details