Jouw carrière bij Kuijpers - Word jij onze nieuwe collega?

Bij Kuijpers vinden we werken in de techniek het mooiste wat er is, want techniek is immers de toekomst! Kies jij voor een carrière bij Kuijpers, dan kies je voor een carrière bij een professionele technisch dienstverlener die met ruim 1300 medewerkers voorop loopt in energieneutrale en gezonde installaties - Onze echte oplossingen. Onze echte mensen zijn hierbij de basis. Daarom krijg jij als medewerker de kans om je te blijven ontwikkelen, zowel op vakgebied als op persoonlijk vlak.

Hoe gaat jouw carrière bij Kuijpers eruitzien?

Of je nu na je studie met een vliegende start bij Kuijpers wilt beginnen of juist toe bent aan een nieuwe uitdaging: bij Kuijpers hebben we, met 16 vestigingen en vacatures verspreid door heel Nederland, altijd wel een uitdaging die past bij het carrière pad dat jij voor ogen hebt.

Kun jij niet wachten om jouw carrière bij Kuijpers te starten? Bekijk snel onze vacatures en wie weet, verwelkomen we je binnenkort als nieuwe collega! Heb je een vraag over een vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters.

Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt

Omdat werken bij Kuijpers iedere dag weer toffe nieuwe uitdagingen met zich meebrengt! Werken bij Kuijpers is werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf, waarbij je samen met ruim 1300 collega’s, onze ‘echte mensen’ werkt aan gave en innovatieve projecten bij aansprekende klanten, onze ‘echte oplossingen’.

Even bellen?