Wat kun jij verwachten als nieuwe collega bij Kuijpers?

Bij Kuijpers ben je meer dan een collega. Je wordt een van onze echte mensen die werken aan onze echte oplossingen. Samen werken we aan een slimme en gezonde omgeving om in te werken, leren, leven en beleven. Dit doen we door energieneutrale en gezonde installaties te realiseren in gebouwen en industrie.

Echte mensen. Echte oplossingen.

Werken bij Kuijpers is werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf aan complexe projecten bij aansprekende klanten. Onze mensen zijn de basis voor onze echte oplossingen, daarom geven we jou als medewerker de kans om je te blijven ontwikkelen. Zowel in je vakgebied als persoonlijk.

Kijk snel bij onze vacatures en wie weet, verwelkomen we je binnenkort als nieuwe collega! Heb je een vraag over een vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Daisy, Ewoud, Wouter en Yori helpen je graag verder.

 


Familiebedrijf sinds 1921

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener. We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving.

meer dan 1200 medewerkers
15 vestigingslocaties
232 miljoen euro omzet
61% duurzame oplossingen

plaatsen kaart nederland
Dit zijn enkele van je toekomstige collega's
Ine Nieuwenhoven | directiesecretaresse
Ruud Verbakel | eerste monteur
Danny van Meel | hoofd montage