Commerciele vacatures

Ben jij die commerciële aanpakker, bij voorkeur met affiniteit voor techniek, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een fantastisch familiebedrijf? Klinken zaken als cross-selling, klantcommunicatie en KPI’s jou als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Benieuwd welke commerciële banen we te bieden hebben? Lees dan snel verder!

Welke commerciële functie ga jij kiezen?

Heb je een commerciële HBO achtergrond en open jij graag deuren waar Kuijpers momenteel geen projecten heeft lopen? Dan is een commercieel manager vacature iets voor jou. Als commercieel manager is jouw doel om kwalitatief goede contract aanvragen binnen te slepen, aanbiedingen uit te brengen en zorgen dat opdrachten conform de doelstellingen van het jaarplan worden behaald. In jouw rol als commercieel manager weet je daarnaast als geen ander onze bestaande relaties te behouden en beheren, maar vind je het ook leuk om nieuwe relaties te werven!

Op zoek naar wat meer technisch commerciële vacature? Kuijpers heeft ook geregeld vacatures als contract engineer. In deze technisch commerciële functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het calculeren van onderhoud- en beheer contracten en het uitbrengen van aanbiedingen hiervan.

Meer weten over de vacature commercieel manager of een van onze andere commerciële vacatures? Bekijk dan snel een van onderstaande functies!

Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt

Je bent scherp, gefocust en in staat het benodigde verschil te maken. Daarbij vind je samenwerken belangrijk, ben je sociaal en gedij je goed in een team. Vind je het leuker om veel verschillende (potentiële) klanten van Kuijpers door heel Nederland te bezoeken of ken jij juist een bepaalde omgeving op je duimpje? Onze commerciële functies bieden voor ieder wat wils. Je komt hoe dan ook op te gekke plaatsen en locaties zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, musea of datacenters.

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met interne opleidingen.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!