Calculator Elektrotechniek

Vacatures Calculator Elektrotechniek

Heb jij een wiskundeknobbel, verstand van elektrotechnische installaties en wil je aan de slag als calculator elektrotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als elektrotechniek calculator ga je bij Kuijpers aan de slag binnen onze afdeling Tenders, Ontwerp en Calculatie. Benieuwd wat je precies kunt verwachten van onze calculator elektrotechniek vacature? Lees dan snel verder!

Zo ziet jouw werkdag als calculator elektrotechniek eruit

De afdeling Tenders, Ontwerp en Calculatie zorgt voor de best mogelijke aanbiedingen op aanvragen voor projecten binnen de industrie en utiliteit. In de functie van calculator elektrotechniek zorg jij voor het berekenen van de kostprijs van elektrotechnische installaties aan de hand van bestekken en technische omschrijvingen. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Je begroot uren met behulp van de calculatienormen, je houdt nauw contact met onderaannemers/leveranciers van materialen en controleert en vergelijkt aangevraagde offertes. Een kritische blik en analytisch inzicht zijn dus van belang!

Dit is jouw achtergrond

Door jouw studie elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde heb je natuurlijk al de basis gelegd als calculator elektrotechniek. Zo ben je in staat de elektrotechnische installaties te ontwerpen maar breng je ook de nodige ervaring mee om kansen, optimalisaties maar ook risico’s inzichtelijk te maken. Belangrijk dat je uiterst nauwkeurig te werk gaat dus!

Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures calculator elektrotechniek

Deze vacature is tijdelijk niet beschikbaar

Toch op de hoogte blijven? Doe een open sollicitatie.

Zit jouw droombaan er niet tussen? Bekijk gerust eens alle vacatures elektrotechniek of ons volledige aanbod vacatures!

Waar kun je op rekenen bij Kuijpers?

Je komt te werken aan grote, complexe projecten zoals ziekenhuizen, theaters, musea of bioscopen. Elk project, variërend van tienduizenden tot miljoenen euro’s is dus weer een nieuwe uitdaging: Wat is het budget, welke risico’s spelen er mee en met welke kosten heb je te maken. Door jouw slimme berekeningen zorg je ervoor dat het project soepel verloopt!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1200 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met interne opleidingen.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!