Calculator
Elektrotechniek

Calculator Vacatures
Elektrotechniek

Heb jij een wiskundeknobbel, verstand van elektrotechnische installaties en wil je aan de slag als calculator elektrotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. Op deze pagina vind je al onze calculator vacatures!

Als elektrotechniek calculator ga je bij Kuijpers aan de slag binnen onze afdeling Tenders, Ontwerp en Calculatie. Benieuwd wat je precies kunt verwachten van onze calculator elektrotechniek vacature? Lees dan snel verder!

Zo ziet jouw werkdag als calculator elektrotechniek eruit

De afdeling Tenders, Ontwerp en Calculatie zorgt voor de best mogelijke aanbiedingen op aanvragen voor projecten binnen de industrie en utiliteit. In de functie van calculator elektrotechniek zorg jij voor het berekenen van de kostprijs van elektrotechnische installaties aan de hand van bestekken en technische omschrijvingen. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Je begroot uren met behulp van de calculatienormen, je houdt nauw contact met onderaannemers/leveranciers van materialen en controleert en vergelijkt aangevraagde offertes. Een kritische blik en analytisch inzicht zijn dus van belang!

Vacatures
Calculator Elektrotechniek

Wat ons
team zegt

Dit is jouw achtergrond

Door jouw studie elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde heb je natuurlijk al de basis gelegd als calculator elektrotechniek. Zo ben je in staat de elektrotechnische installaties te ontwerpen maar breng je ook de nodige ervaring mee om kansen, optimalisaties maar ook risico’s inzichtelijk te maken. Belangrijk dat je uiterst nauwkeurig te werk gaat dus!

Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan direct op een van onze calculator vacatures in de elektrotechniek!

Waar kun je op rekenen bij Kuijpers?

Wordt jij geselecteerd voor één van onze calculator vacatures? Dan kom je te werken aan grote, complexe projecten zoals ziekenhuizen, theaters, musea of bioscopen. Elk project, variërend van tienduizenden tot miljoenen euro’s is dus weer een nieuwe uitdaging: Wat is het budget, welke risico’s spelen er mee en met welke kosten heb je te maken. Door jouw slimme berekeningen zorg je ervoor dat het project soepel verloopt!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details