Chefmonteur elektrotechniek

Vacatures Chef Monteur Elektrotechniek

Ben jij een zeer ervaren chef monteur elektrotechniek die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door onze uiteenlopende projecten binnen de utiliteit en industrie en met 14 vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een geschikte vacature bij jou in de buurt! Meer weten? Lees dan snel verder!

De chef monteur: Een handige duizendpoot

Werken als chef monteur is een veelzijdige baan waarin je verantwoording draagt voor de montage van de binnen het project voorkomende (technische)installaties. Je organiseert en coördineert op een efficiënte en effectieve manier de dagelijkse uitvoering bij de bouw van installaties, vaak voor langere tijd op één project in jouw eigen regio.

Hoe jouw dag eruit ziet? Je houdt toezicht, geeft leiding en duidelijke instructies aan jouw team van monteurs. Je bestelt materialen, diensten en gereedschappen en zorgt dat de urenverantwoording op orde is. Ook het signaleren en registreren van meer/-minder werk, het opnemen en bijhouden van revisies, het tijdig waarnemen van problemen en hier proactief actie op ondernemen behoort tot jouw takenpakket.

Over deze kwaliteiten beschik jij

Als ‘ervaren rot in het vak’ beschik jij over de nodige kwaliteiten, een MBO werk- en denkniveau aangevuld met vakgerichte cursussen maar bovenal een bak aan ervaring (bij voorkeur 5-10 jaar). Jouw kwaliteiten bestaan dan ook uit het leiding geven, zowel aan collega’s als derden, het schakelen tussen opdrachtgever, (onder)aannemer en leveranciers op de bouwlocatie als het bewaken van de voortgang van het project volgens veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Kortom: een verantwoordelijke en uitdagende job!

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct op een van onze chef monteur elektrotechniek vacatures!

Deze vacature is tijdelijk niet beschikbaar

Toch op de hoogte blijven? Doe een open sollicitatie.

Zit jouw droombaan er niet tussen? Bekijk gerust eens alle vacatures elektrotechniek of ons volledige aanbod vacatures!

Neem jij de leiding over jouw carrière bij Kuijpers?

Kuijpers groeit continu! We verwelkomen dan ook graag gedreven en enthousiaste toppers zoals jij, die samen met onze ruim 1200 collega’s - onze ‘echte mensen’ - mee willen bouwen aan het succes van Kuijpers. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn hierbij het uitgangspunt en de kernwaardes binnen ons bedrijf.

Om ons succes verder uit te bouwen hebben we dan ook topmensen nodig in alle lagen van de organisatie. We zijn ervan overtuigd dat blijvende investering in jou en je collega’s daarom het verschil maakt. Daarom beschikken we over verschillende opleidingstrajecten en voldoende doorgroeimogelijkheden. Kortom: Je kunt zelf de leiding nemen over jouw carrière bij Kuijpers!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1200 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met interne opleidingen.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!