Inbedrijfsteller Elektrotechniek

Vacatures Inbedrijfsteller Elektrotechniek

Wil jij als inbedrijfsteller bijdragen aan een gezonde, maar vooral ook veilige werk- en leefomgeving in gebouwen binnen de industrie en utiliteit? Dan ben je bij Kuijpers aan het juiste adres! Zo kun je bij ons bedrijfsonderdeel Beveiligingssystemen aan de slag als inbedrijfsteller brandmeld en/of beveiligingsinstallaties. Interesse? Bekijk dan onderstaande inbedrijfsteller vacatures!

Met deze installaties ga jij aan de slag

Benieuwd hoe jouw dag bij Kuijpers eruit ziet? Als inbedrijfsteller elektrotechniek ben je druk bezig met het monteren, inbedrijfstellen en onderhouden van brandmeld- en/of beveiligingsinstallaties in gebouwen van sterk uiteenlopende aard op elektrotechnisch vlak, waaronder security management systemen, toegangscontrole, CCTV-, inbraak- en brand/ontruimingssystemen. Je werkt hierbij nauw samen met de montageploegen waarbij je zorgt dat het geheel volgens wet-en regelgeving en naar wens van de opdrachtgever wordt opgeleverd.

Deze kennis en kunde breng je met je mee

Kuijpers biedt je een uitdagende baan, maar we vragen natuurlijk ook wat van jou! Je kennis is (gelijkwaardig aan) een technische mbo/hbo-opleiding. Onderhoudsdeskundige Brandmeld en/of MBV is een pré.

Daarnaast beschik je over goede contactuele vaardigheden, betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid maar heb je vooral een positieve en collegiale instelling. Zo heb je in de meeste gevallen de vrijheid om in volledige zelfstandigheid te werken, maar werk je bij grotere projecten ook samen met je elektrotechnische collega’s waar je op de bouw de juiste montage van regeltechnische componenten coördineert en toezicht houdt op de aanleg van de bekabeling.

Interesse in onze vacature inbedrijfsteller elektrotechniek? Solliciteer dan direct! 

Deze vacature is tijdelijk niet beschikbaar

Toch op de hoogte blijven? Doe een open sollicitatie.

Waarom jij voor Kuijpers moet kiezen

Werken bij Kuijpers is samen met ruim 1200 collega’s, onze ‘echte mensen’, werken aan ‘echte oplossingen’: Slimme, duurzame en veilige installaties op basis van de wensen van onze klanten. En dat zijn niet de minste klanten! Zo realiseerden we bij de KNVB de aanleg van databekabeling en zorgden we voor de brandmeld- en inbraakinstallaties, bewaken we het klimaat en de miljoenen collecties van verschillende musea in Nederland. Klinkt gaaf toch?

Na een inwerkperiode waarin je vertrouwd raakt met collega's, systemen en werkwijzen van ons bedrijf, werk je zelfstandig binnen een projectteam. Met dit projectteam werk je intensief samen. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn hierbij onze kernwaardes!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf
  • Meer dan 1200 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • Alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling
  • Collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!