Lead Engineer Elektrotechniek

Vacature Lead Engineer Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een prominente kartrekkersrol als engineer elektrotechniek? Dan is de functie van lead engineer elektrotechniek bij Kuijpers iets voor jou! Want bij Kuijpers ben jij een belangrijke schakel bij het realiseren van onze ambitie: alleen nog energieneutrale en gezonde installaties realiseren voor onze klanten.

Hoe ziet jouw dag als Lead Engineer bij Kuijpers er uit?

In de rol van lead engineer elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor de procesmatige aansturing van ontwerpteams bij complexe utiliteitsprojecten zoals ziekenhuizen, musea, schoolgebouwen en datacenters. Je communiceert met opdrachtgever en leveranciers, waarna je de klantspecifieke eisen en wensen door het ontwerpteam naar een functioneel ontwerp weet te laten vertalen. Om tot dit resultaat te komen zorg jij voor een waterdichte projectplanning, woon ontwerpvergaderingen bij en begeleid je jouw collega’s van het ontwerpteam.

Jouw kwaliteiten als Lead Engineer Elektrotechniek

Je hebt een technische hbo-opleiding afgerond, eventueel aangevuld met gerichte cursussen. Je hebt aantoonbare relevante kennis en ervaring in een soortgelijke rol. Je communiceert prettig en gemakkelijk op alle niveaus, weet een team te bouwen en je gaat enkel voor kwaliteit. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden en je bent communicatief sterk in woord en geschrift. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn kernwaarden binnen ons bedrijf.

Ben jij die ervaren lead engineer waar we naar op zoek zijn? Bekijk dan direct onderstaand onze lead engineer vacatures!

Bij Kuijpers ben je zelf in the lead over jouw carrière

Om nu, maar ook in de toekomst, klanten optimaal en professioneel te kunnen bedienen hebben we topmensen nodig in alle lagen van de organisatie. We zijn dan ook overtuigd dat een blijvende investering in onze ‘echte mensen’ het verschil maakt. Daarom besteden we veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling. Dus, neem jij binnenkort the lead in jouw carrière bij Kuijpers?

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf
  • Meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • Alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling
  • Collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!

Even bellen?