Lead Engineer
Elektrotechniek

Vacatures
Lead Engineer Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een prominente kartrekkersrol als engineer elektrotechniek? Dan is de functie van lead engineer elektrotechniek bij Kuijpers iets voor jou!

Want bij Kuijpers ben jij een belangrijke schakel bij het realiseren van onze ambitie: alleen nog energieneutrale en gezonde installaties realiseren voor onze klanten.

Hoe ziet jouw dag als Lead Engineer bij Kuijpers er uit?

In de rol van lead engineer elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor de procesmatige aansturing van ontwerpteams bij complexe utiliteitsprojecten zoals ziekenhuizen, musea, schoolgebouwen en datacenters.

Je communiceert met opdrachtgever en leveranciers, waarna je de klantspecifieke eisen en wensen door het ontwerpteam naar een functioneel ontwerp weet te laten vertalen. Om tot dit resultaat te komen zorg jij voor een waterdichte projectplanning, woon ontwerpvergaderingen bij en begeleid je jouw collega’s van het ontwerpteam.

Vacatures
Lead Engineer Elektrotechniek

Wat ons
team zegt

Jouw kwaliteiten als Lead Engineer Elektrotechniek

Je hebt een technische hbo-opleiding afgerond, eventueel aangevuld met gerichte cursussen. Je hebt aantoonbare relevante kennis en ervaring in een soortgelijke rol. Je communiceert prettig en gemakkelijk op alle niveaus, weet een team te bouwen en je gaat enkel voor kwaliteit.

Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden en je bent communicatief sterk in woord en geschrift. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn kernwaarden binnen ons bedrijf.

Bij Kuijpers ben je zelf in the lead over jouw carrière

Om nu, maar ook in de toekomst, klanten optimaal en professioneel te kunnen bedienen hebben we topmensen nodig in alle lagen van de organisatie. We zijn dan ook overtuigd dat een blijvende investering in onze ‘echte mensen’ het verschil maakt. Daarom besteden we veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling. Dus, neem jij binnenkort the lead in jouw carrière bij Kuijpers?

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details