Monteur Elektrotechniek

Vacatures Monteur Elektrotechniek

Sta jij voor kwaliteit in je werk en passen een rommelige werkplaats of een half afgewerkte klus niet in jouw straatje? Dan is werken als elektromonteur bij Kuijpers wat voor jou. Door onze uiteenlopende projecten binnen de utiliteit en industrie en met 16 vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een geschikte elektromonteur vacature bij jou in de buurt! Meer weten? Lees dan snel verder!

Welke vacature elektromonteur past bij jou?

Of je nu pas kort in het vak zit of alle fijne kneepjes al kent, bij Kuijpers is er altijd wel een vacature die bij je past. Wil jij het liefst aan de slag als 1e monteur elektrotechniek? Goede keus! Als 1e monteur verricht je elektrotechnische montagewerkzaamheden aan technische (proces)installaties bij onze klanten. En dat zijn niet de minste klanten! Zo kom je geregeld in uitdagende omgevingen zoals ziekenhuizen, musea of bioscoopzalen.

Je krijgt veel zelfstandigheid, maar daarmee ook de verantwoordelijkheid voor een succesvol project. Je werkt vaak in 'live' omgevingen, waar de opdrachtgever en zijn medewerkers, gasten, klanten of patiënten geen overlast mogen ondervinden van onze werkzaamheden.

Zit jouw droombaan er niet tussen? Bekijk gerust eens alle vacatures elektrotechniek of ons volledige aanbod vacatures!

Deze installaties krijg jij als elektrotechnisch monteur voor je kiezen

Type installaties waaraan jij als monteur elektrotechniek bij Kuijpers gaat werken variëren van verlichting en toegangscontrole tot WKO-systemen. Geen dag is hetzelfde dus! Je regelt en organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken.

Wat we van je vragen? Een afgeronde elektrotechnische of installatietechnische opleiding op MBO4-niveau is jouw basis. Daarnaast heb jij de nodige ervaring in het zelfstandig uitvoeren van projecten en beschik je over leidinggevende capaciteiten. Tijdens je werk let je goed op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen en ben je binnen de gestelde tijd gereed met je werkzaamheden.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct op een van onze monteur elektrotechniek vacatures!

Wat werken bij Kuijpers zo leuk maakt:

Omdat jij veel vrijheid krijgt in het door jou uit te voeren werk maar dat ook geregeld kunt combineren met het werk van jouw collega's, bijvoorbeeld de lassers / fitters van Kuijpers. Hierbij voer je werkzaamheden uit in de meest uiteenlopende omgevingen binnen de utiliteit en/of industrie. Ga jij je samen met je Kuijpers collega’s vastbijten in een groot, multidisciplinair project of ga je liever aan de slag met onze kortlopende projecten? Wat jouw voorkeur ook heeft, er is altijd een vacature die bij je past.

Gezien wij als Kuijpers leren en ontwikkelen voorop hebben staan, kan het zomaar zijn dat je geregeld een leerling- en/of hulpmonteur onder je hoede hebt, die jij al jouw kennis en kunde mag bijbrengen. Natuurlijk houden we ook rekening met jouw wensen om het ontwikkelen via cursussen, trainingen en opleidingen!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met interne opleidingen.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!

Even bellen?