Projectleider
Elektrotechniek

Vacatures
Projectleider Elektrotechniek

Wil jij als projectleider elektrotechniek bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers? Dan zijn wij bij Kuijpers op zoek naar jou!

We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in utiliteit en industrie. Onze ambitie? Alleen nog energieneutrale en gezonde installaties realiseren. Ga jij samen met ons die uitdaging aan? Bekijk dan snel onze projectleider elektrotechniek vacatures.

Kun jij snel schakelen als Projectleider E?

Als projectleider elektrotechniek ben jij eindverantwoordelijk voor elektrotechnische projecten van Kuijpers in de industrie óf utiliteit. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, een groot project of relatiewerk, je houdt constant een oogje in het zeil. Van opstartfase tot oplevering. Jij bent het aanspreekpunt voor aannemers en onderaannemers en schakelt natuurlijk met de klant en je eigen collega’s. Samen met engineers, werkvoorbereiders en projectuitvoerders zorg jij dat alle disciplines binnen het project op elkaar afgestemd zijn.

Vacatures
Projectleider Elektrotechniek

Wat ons
team zegt

Over deze kwaliteiten beschik je

Elektrotechniek is een breed vakgebied. Door jouw technische opleiding op hbo-niveau, eventueel aangevuld met specifieke opleidingen of cursussen op het gebied van (industriële) installaties, zijn zaken als verlichting, toegangscontrole, decentrale opwekking van energie en smart grids jou natuurlijk niet onbekend. Naast jouw vakkennis beschik je over leidinggevende kwaliteiten, ben je een ster in projectmanagement en heb je een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

Denk jij de juiste oplossingen te kunnen vinden voor de – soms complexe – elektrotechnische vraagstukken van onze opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onderstaand direct de passende actuele vacatures. 

Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt

Omdat werken bij Kuijpers iedere dag weer toffe nieuwe uitdagingen met zich meebrengt! Geef jij als projectleider elektrotechniek de voorkeur aan grote, complexe en/of multidisciplinaire projecten zoals cleanrooms, schoolgebouwen of datacenters of ga je liever aan de slag met onze kortlopende serviceprojecten? We hebben voor ieder wat wils! Je krijgt in ieder geval regelmatig nieuwe uitdagingen voor de kiezen: denk bijvoorbeeld aan aanpassing van de energievoorziening in een ziekenhuis of wijziging van een verlichtingsplan in een museum.

Na een inwerkperiode waarin je vertrouwd raakt met collega’s, systemen en werkwijzen van ons bedrijf, werk je zelfstandig binnen een projectteam. Met dit projectteam werk je aan de meest uitdagende projecten zoals musea, ziekenhuizen, cleanrooms, schoolgebouwen en datacenters. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn hierbij onze kernwaardes!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details