Servicemonteur
Elektrotechniek

Vacatures
Servicemonteur Elektrotechniek

Ben jij een servicemonteur elektrotechniek die een kei is in het onderhouden en beheren van de installaties van onze klanten? Los jij binnen no time storingen op, óf liever: voorkom jij zo goed mogelijk dat er storingen ontstaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voorkomen is immers beter dan genezen.

Hoe ziet jouw dag als Servicemonteur Elektrotechniek eruit?

Dat is afhankelijk van welke servicemonteur vacature jij kiest! Weet jij alles van elektronische installaties? Als servicemonteur elektrotechniek voer en begeleid je op aanwijzing van de afdelingsleiding zelfstandig (preventief) onderhoud, beheer, reparaties, kleine vervangingen of mutaties uit. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles en inventarisaties uit: Wat is de huidige staat, toekomstverwachting en verwachte levensduur. Treedt er toch een storing op? Geen probleem, want als servicemonteur weet jij als geen ander hoe je deze oplost.

Wil jij liever in een meer specialistische rol aan de slag? Geen probleem! Zo hebben we bij Kuijpers ook geregeld vacatures als servicemonteur elektrotechnische beveiligingssystemen (brandmeldsystemen,inbraaksystemen, CCTV en toegangscontrole) en vacatures servicemonteur sprinkler waar jij aan de slag gaat met onder andere schuimblusinstallaties, watermist én natte en droge sprinklersystemen.

Vacatures
Servicemonteur Elektrotechniek

Wat ons
team zegt

Over deze kwaliteiten beschik jij

Als servicemonteur elektrotechniek beheer je de aan jou toegekende projecten met grote betrokkenheid en zet je jezelf in bij het tot stand komen van een efficiënte werkplanning. Je signaleert als servicemonteur meerwerk en je biedt oplossingen aan de klant. In samenwerking met jouw collega’s op de vestiging zorg jij dat het beheer en onderhoud van alle installaties goed en op het juiste moment uitgevoerd wordt

Heb jij een elektrotechnisch MBO-4 diploma, eventueel aangevuld met gerichte cursussen richting werktuigbouw voor elektra en/of meet- en regeltechniek. Solliciteer dan direct via onderstaande vacatures!

Welke service kun jij van Kuijpers verwachten?

We vragen het een en ander van je als je bij ons komt werken, maar natuurlijk kun je ook wat van ons terug verwachten! Zo bieden we je een toffe werkomgeving waarin onze ‘echte mensen’ werken aan ‘echte oplossingen’: Het ontwerpen, bouwen én onderhouden van energieneutrale en gezonde technische installaties in gebouwen en industrie en daarmee bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Je komt hierbij te werken op de meest bijzondere locaties als het Rijksmuseum, Flora Holland, het Brabants Museum en nog vele meer. Dus.. kunnen we jou binnenkort ook op een van onze locaties verwelkomen?

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details