Servicetechnicus elektrotechniek

Vacatures Servicetechnicus Elektrotechniek

Wil je als servicetechnicus elektrotechniek aan de slag bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf die met 16 vestigingen, verspreid door heel Nederland, actief is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Aan de slag als technicus elektrotechniek? Dit ga je doen!

Als servicetechnicus elektrotechniek heb je een divers takenpakket met de nodige verantwoordelijkheden! Zo houd je je bezig met het (mede) voorbereiden, realiseren, onderhouden (ook preventief), modificeren en inbedrijfstellen van besturingssystemen aan elektrotechnische en/of werktuigkundige installaties. Hierbij geef je leiding aan toegewezen monteurs of onderaannemers. Is er een storing? Zo gepiept, want jij weet deze zelfstandig te verhelpen.

Houd het daarbij op? Zeker niet! Zo ben je medeverantwoordelijk voor de werkplanning en zie je toe op de voortgang, voorziening in materiaal en resultaten van de projecten. Je analyseert hierbij de huidige staat van installaties, maar ook de toekomstverwachting en levensduur en neemt waar nodig gepaste acties.

Elektrotechnicus in hart en nieren? Dit is jouw profiel

Voor een goede invulling van de rol van servicetechnicus dien je te beschikken over een afgerond technisch MBO diploma aangevuld met functiegerichte cursussen en heb je reeds ervaring met besturingstechniek. Heb je kennis van PLC en SCADA systemen? Dan heb jij sowieso al een streepje voor! Naast de benodigde diploma(s) ben je in staat een adviserende rol aan te nemen richting de klant: Je voert kwaliteitscontroles uit en signaleert kansen en bedreigingen die de kwaliteit en continuïteit van de installaties beïnvloeden.

Kun jij niet wachten om te starten? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures servicetechnicus. 

Zit jouw droombaan er niet tussen? Bekijk gerust eens alle vacatures elektrotechniek of ons volledige aanbod vacatures!

Welke service kun jij van Kuijpers verwachten?

We vragen het een en ander van je als je bij ons komt werken, maar natuurlijk kun je ook wat van ons terug verwachten! Zo bieden we je een toffe werkomgeving waarin onze ‘echte mensen’ werken aan ‘echte oplossingen’: Het ontwerpen, bouwen én onderhouden van energieneutrale en gezonde technische installaties in gebouwen en industrie en daarmee bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Om klanten optimaal en professioneel te bedienen hebben we topmensen nodig in alle lagen van de organisatie. We zijn ervan overtuigd dat blijvende investering in jou en je collega’s daarom het verschil maakt. Daarom beschikken we over verschillende opleidingstrajecten.

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met interne opleidingen.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!