Technisch
Specialist

Vacatures
Technisch Specialist

Heb jij een brede kennis van software en GBS systemen, gecombineerd met kennis op ICT gebied om moderne gebouwautomatiseringsoplossingen te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! In verband met de verdere uitbreiding van onze activiteiten op het gebied van gebouwautomatisering zijn wij op zoek naar technisch specialisten die ons komen versterken!

Gebouwautomatisering binnen Kuijpers: Een technisch hoogstandje

De afdeling Gebouwautomatisering is hét kenniscentrum op het gebied van systeemintegratie, software en ICT vraagstukken binnen Kuijpers. Naast projectmatige werkzaamheden op het gebied van software en GBS systemen worden vanuit de afdeling Gebouwautomatisering nieuwe concepten ontwikkeld op het gebied van gebouwautomatisering en systeemintegratie en wordt technische ondersteuning geboden bij complexe problemen op het gebied van gebouwautomatisering.

Hoe jouw dag als technisch specialist er dan uit ziet? Als volgt: Je bent verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van geïntegreerde (regel)systemen voor de automatisering van gebouwgebonden installaties waarbij centrale GBS systemen en bijbehorende netwerken voor jou gesneden koek zijn. Naast het inbedrijfstellen behoort het zelfstandig uitvoeren van wijzigingen in software en het analyseren en oplossen van technische problemen en uitvoer van servicewerkzaamheden op het gebied van gebouwautomatisering tot jouw takenpakket.

Vacatures
Technisch Specialist

Wat ons
team zegt

Deze vaardigheden behoren tot jouw specialismen

Klinken termen als ethernet, TCP/IP en Saia Systemen jou niet vreemd in de oren? Mooi! Vanwege het steeds groter aandeel ICT binnen de moderne gebouwautomatisering dien jij als technisch specialist bij Kuijpers namelijk aantoonbare relevante kennis en ervaring met het inbedrijfstellen van diverse regelsystemen, netwerken en datakoppelingen te hebben. Jouw profiel: Goed in het analyseren van technische problemen, creatief in het bedenken van nieuwe oplossingen, nauwkeurig en communicatief sterk. Voldoe jij aan dit profiel en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Solliciteer dan direct op een van onze technisch specialist vacatures!

Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt

Omdat werken als technisch specialist bij Kuijpers iedere dag weer nieuwe uitdagingen biedt. Geen dag is hetzelfde! Vanwege je technische kennis op het gebied van gebouwautomatisering en datakoppelingen fungeer je als vraagbaak op dit gebied voor de gehele organisatie, lever je input aan voor de engineer van projecten en lever je een actieve bijdrage in de ontwikkeling van nieuwe diensten op het gebied van gebouwautomatisering.

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details