Werkvoorbereider elektrotechniek

Vacatures Werkvoorbereider Elektrotechniek

Sta jij niet snel onder spanning en ga jij altijd goed voorbereid op pad? Dat komt goed uit. Want geen project gaat van start zonder zorgvuldige voorbereiding. Daarom zijn we altijd op zoek naar goede werkvoorbereiders. Meer weten? Lees dan snel verder over onze werkvoorbereider elektrotechniek vacatures.

Als werkvoorbereider E draag je zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voordat elektrotechnische projecten van start kunnen gaan. Je zorgt dat de benodigde middelen, denk aan vergunningen, materialen en werkinstructies, op het juiste moment aanwezig zijn. Zo werk je nauw samen met projectleiders, engineers en uitvoerders op locatie maar ondersteun je ook nog eens onze calculators en technisch tekenaars. Kortom, als handige duizendpoot ben jij onmisbaar in het laten slagen van onze projecten.

Hierdoor kom jij altijd beslagen ten ijs

Elk project is anders bij Kuijpers. En hoewel jij alles tot in de puntjes hebt voorbereid ben je flexibel en kun je je makkelijk aanpassen of zelfs overschakelen op plan B, dat je al had voorbereid. Zo kom je altijd beslagen ten ijs! Je schakelt gemakkelijk met collega’s en samen bereiken jullie het beste resultaat tegen het laagste kostenplaatje.

Dus heb je een technische opleiding, minimaal op mbo-niveau en bij voorkeur elektrotechniek of installatietechniek? Ben je op de hoogte van de nieuwste innovaties op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek? Bekijk dan direct onze vacatures werkvoorbereider elektrotechniek. 

Zit jouw droombaan er niet tussen? Bekijk gerust eens alle vacatures elektrotechniek of ons volledige aanbod vacatures!

Bereid jezelf voor op een mooie carrière bij Kuijpers

Omdat werken bij Kuijpers iedere dag weer toffe nieuwe uitdagingen met zich meebrengt! Na een inwerkperiode waarin je vertrouwd raakt met collega's, systemen en werkwijzen van ons bedrijf, werk je zelfstandig binnen een projectteam. Met dit projectteam werk je voornamelijk voor klanten in de gezondheidszorg, cultuur, industrie en het onderwijs. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn hierbij onze kernwaardes!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf
  • Meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • Alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling
  • Collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!