Werkvoorbereider
Elektrotechniek

Vacatures
Werkvoorbereider Elektrotechniek

Sta jij niet snel onder spanning en ga jij altijd goed voorbereid op pad? Dat komt goed uit. Want geen project gaat van start zonder zorgvuldige voorbereiding. Daarom zijn we altijd op zoek naar goede werkvoorbereiders. Meer weten? Lees dan snel verder over onze werkvoorbereider elektrotechniek vacatures.

Als werkvoorbereider E draag je zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voordat elektrotechnische projecten van start kunnen gaan. Je zorgt dat de benodigde middelen, denk aan vergunningen, materialen en werkinstructies, op het juiste moment aanwezig zijn. Zo werk je nauw samen met projectleiders, engineers en uitvoerders op locatie maar ondersteun je ook nog eens onze calculators en technisch tekenaars. Kortom, als handige duizendpoot ben jij onmisbaar in het laten slagen van onze projecten.

Hierdoor kom jij altijd beslagen ten ijs

Elk project is anders bij Kuijpers. En hoewel jij alles tot in de puntjes hebt voorbereid ben je flexibel en kun je je makkelijk aanpassen of zelfs overschakelen op plan B, dat je al had voorbereid. Zo kom je altijd beslagen ten ijs! Je schakelt gemakkelijk met collega’s en samen bereiken jullie het beste resultaat tegen het laagste kostenplaatje.

Dus heb je een technische opleiding, minimaal op mbo-niveau en bij voorkeur elektrotechniek of installatietechniek? Ben je op de hoogte van de nieuwste innovaties op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek? Bekijk dan direct onze vacatures werkvoorbereider elektrotechniek. 

Vacatures
Werkvoorbereider Elektrotechniek

Wat ons
team zegt

Bereid jezelf voor op een mooie carrière bij Kuijpers

Omdat werken bij Kuijpers iedere dag weer toffe nieuwe uitdagingen met zich meebrengt! Na een inwerkperiode waarin je vertrouwd raakt met collega’s, systemen en werkwijzen van ons bedrijf, werk je zelfstandig binnen een projectteam. Met dit projectteam werk je voornamelijk voor klanten in de gezondheidszorg, cultuur, industrie en het onderwijs. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn hierbij onze kernwaardes!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details