Vacatures technische bedrijfskunde

Heb jij een technisch bedrijfskundige achtergrond en wil jij Nederland gaan verduurzamen? Dan zijn onze technische bedrijfskunde banen iets voor jou! Kuijpers ontwerpt, bouwt en onderhoudt elektrotechnische installaties in diverse gebouwen & industrieën. Onze ambitie is hierbij om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Om de installaties van onze klanten constant efficiënter en duurzamer te maken is jouw kennis en kunde dan ook onmisbaar. Benieuwd wat we te bieden hebben? Bekijk dan direct onze technische bedrijfskunde vacatures.

Welke technische bedrijfskunde banen biedt Kuijpers?

Als technisch bedrijfskundige bevind je je op het snijvlak van techniek en management: Management van technische installaties en bijbehorende bedrijfskundige processen maar ook van collega’s en opdrachtgevers. Bij Kuijpers hebben we dan ook uiteenlopende vacatures technische bedrijfskunde op HBO niveau. Ga jij binnen ons specialisme duurzaamheid aan de slag als energie consultant of projectleider duurzame energie? Of ga je liever de wat meer technisch-commerciële kant op binnen gebouwautomatisering? Je kunt bij ons alle kanten op. Benieuwd naar al onze technische bedrijfskunde vacatures? Bekijk dan snel onderstaand overzicht!

Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt

Omdat je niet kunt wachten om onze aansprekende klanten te helpen bij het verduurzamen van hun werktuigkundige installaties, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en bovenal: samen met je team werken aan slimme en gezonde oplossingen! Jouw oplossingen kunnen worden ingezet voor het verduurzamen van grote utiliteitsgebouwen zoals kantoren, universiteiten /scholen en collectieve energievoorzieningen in de industrie et cetera. Kuijpers heeft zelfs een aantal energiecentrales van klanten in eigen beheer!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met interne opleidingen.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!