Contractmanager

Vacatures Contractmanager

Ben jij sterk in het beheren, onderhouden en uitbouwen van - soms complexe - onderhoudscontracten? Dan zijn we op zoek naar jou! Want in de functie van contractmanager zorg jij voor een langdurige klantrelatie en laat jij geen commerciële kans onbenut. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Lees dan onderstaand meer over onze contractmanager vacature!

Jouw takenpakket

Als contractmanager ben je commercieel, operationeel en financieel verantwoordelijk voor alle toegewezen onderhoudscontracten voor gebouwgebonden installaties van onze klanten in de industrie en utiliteit. Naast onderhoudscontracten coördineer je alle activiteiten rondom technisch beheer. Een goede wisselwerking tussen jou en opdrachtgever is hierbij cruciaal: Zo ga je aan de slag met de oplevering en analyse van de vereiste klantrapportages en bijbehorende voortgangsevaluaties maar adviseer je ook over mogelijke verbeteringen. Doel: Het organiseren en managen van met de klant gemaakte afspraken binnen het afgesproken termijn en budget. Hierbij staat een optimaal en duurzaam rendement centraal.

Deze kwaliteiten beheer(s) je

Als contractmanager heb je een verantwoordelijke baan! Zo dien je onder andere als vraagbaak voor onze opdrachtgevers, bewaak je gemaakte afspraken en onderhandel je met toeleveranciers. Jij zorgt ervoor dat het team de performance levert die tot tevredenheid van onze klanten leidt. Je kennis dient dan ook naar inhoud en niveau minimaal gelijkwaardig te zijn aan hbo (HIT). Ervaring in een soortgelijke rol is een must: Je kent de spelregels in de bouwwereld en je bent een echte relatiebouwer, zowel intern als extern.

Dus ben jij communicatief sterk, organisatorisch en procesmatig goed onderlegd met een dienstverlenende en klantgerichte instelling? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op een van onze onderstaande contract manager vacatures!

Deze vacature is tijdelijk niet beschikbaar

Toch op de hoogte blijven? Doe een open sollicitatie.

Wat mag je van ons verwachten?

Zoals we wat van jou verwachten kun je natuurlijk ook wat van ons terug verwachten. Zo bieden we je een toffe werkomgeving waarin onze ‘echte mensen’ werken aan ‘echte oplossingen’: Het ontwerpen, bouwen én onderhouden van energieneutrale en gezonde technische installaties in gebouwen en industrie en daarmee bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Zo vertrouwen het Scheepvaartmuseum, het concertgebouw in Amsterdam en het Zeeuws Archief, en met hen nog vele anderen, hun onderhoud en beheer contracten aan Kuijpers toe. En wie weet beheer jij wel een van onze volgende grote contracten!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf
  • Meer dan 1200 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • Alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling
  • Collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!