Engineer
Werktuigbouwkunde

Vacatures
Engineer Werktuigbouwkunde

Word jij blij van het vertalen van de behoefte van de klant naar een functioneel ontwerp in een technische uitwerking en het berekenen en construeren van een installatie bestaande uit specialistische en complexe samenstellingen? 

Dan is onze functie engineer werktuigbouwkunde precies wat je zoekt! Meer weten? Lees dan snel verder.

Zo ziet jouw dag als Engineer Werktuigbouw er uit

Als (project)engineer werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor de ontwerprichtlijnen van onze projecten, soms wel van miljoenen euro’s! Deze complexe projecten vragen naast het opstellen van de richtlijnen natuurlijk ook de vertaling van klantspecifieke eisen en wensen naar een functioneel gedetailleerd ontwerp.

Hiervoor verzorg je de detailengineering, materiaal en materieelvoorziening, werkinstructies maar denkt ook mee in het oplossen van technische problemen. Gelukkig hoef je dat niet allemaal in je eentje te doen! Je werkt nauw samen met onze lead engineers en ondersteunt projectleiders en bouwteamleiders met het communiceren naar opdrachtgevers.

Vacatures
Engineer werktuigbouw

Wat ons
team zegt

Jouw kwaliteiten

Om de projecten in goede banen te kunnen leiden zoeken we engineers wtb die beschikken over een hbo-diploma, bij voorkeur HIT, werktuigbouwkunde of installatietechniek. Bovendien heb jij de nodige jaren ervaring binnen (complexe) utiliteitsprojecten. Wanneer je naast je diploma en werkervaring ook nog eens gerichte cursussen van bijvoorbeeld TVVL hebt gevolgd, nodigen we je sowieso uit voor een kop koffie!

Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden en ben je communicatief sterk in woord en geschrift. Jij bent niet bang om zelfstandig met opdrachtgevers te schakelen en bent prima in staat om jouw ontwerp te presenteren aan verschillende stakeholders.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer direct op een van onderstaande engineer werktuigbouwkunde vacatures!

Op Kuijpers kun je bouwen

Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt? Omdat jij samen met ons onze ambitie wil waarmaken: alleen nog energieneutrale en gezonde installaties realiseren. Zo dragen we bij aan een slimme en gezonde omgeving om in te werken, leren, leven en beleven. Of het nu draait om de nieuwbouw van de bioscoop bij jou in de buurt of de volledige luchtbehandeling van een ziekenhuis of een apotheek: jij bent verantwoordelijk voor de meest optimale eindsituatie, soms dus zelfs letterlijk van levensbelang!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details