Monteur Werktuigbouwkunde

Vacatures Monteur werktuigbouwkunde

Sta jij voor kwaliteit in je werk en passen een rommelige werkplaats of een half afgewerkte klus niet in jouw straatje? Dan is werken als werktuigbouwkundig monteur bij Kuijpers wat voor jou. Door onze uiteenlopende projecten binnen de utiliteit en industrie en met 15 vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een geschikte monteur werktuigbouwkunde vacature bij jou in de buurt! Meer weten? Lees dan snel verder!

Welke monteur wtb vacature past bij jou?

Of je nu als (1e/leidinggevend) monteur, onderhoudsmonteur of servicemonteur wtb aan de slag wilt, bij Kuijpers is er altijd wel een vacature die bij je past. Welke vacature jij ook kiest, jij verricht werktuigbouwkundige montagewerkzaamheden aan technische (proces)installaties bij onze klanten. En dat zijn niet de minste klanten! Jij werkt aan verschillende projecten voor verschillende type opdrachtgevers: van top musea tot ziekenhuizen en van de universiteit tot het lokale zorgcentrum.

Daarin krijg jij veel zelfstandigheid, maar daarmee ook de verantwoordelijkheid voor een succesvol project. Jij werkt vaak in 'live' omgevingen, waar de opdrachtgever en zijn medewerkers, gasten, klanten of patiënten geen overlast mogen ondervinden van jouw werkzaamheden.

Deze installaties krijg jij als wtb monteur voor je kiezen

Type installaties waaraan jij als monteur werktuigbouw bij Kuijpers gaat werken variëren van WKO-systemen tot ziekenhuisventilatie en van museumverwarming tot luchtbehandelingskasten. Geen dag is hetzelfde dus! Je regelt en organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken.

Wat we van je vragen? Een afgeronde Werktuigkundige opleiding op MBO4-niveau en de nodige ervaring in een soortgelijke functie in de installatiebranche inclusief ervaring met het leidinggeven aan (hulp/leerling)monteurs.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct op een van onze monteur werktuigbouwkunde vacatures!

Zit jouw droombaan er niet tussen? Bekijk gerust eens alle vacatures werktuigbouwkunde of ons volledige aanbod vacatures!

Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt

Omdat jij veel vrijheid krijgt in het door jou uit te voeren zelfstandige werk, maar dit ook regelmatig kunt combineren met projecten met collega's of het begeleiden van een leerling-monteur.

Hierbij voer je werkzaamheden uit in de meest uiteenlopende omgevingen binnen de utiliteit en/of industrie. Ga jij je samen met je Kuijpers collega’s vastbijten in een groot, multidisciplinair project of ga je liever aan de slag met onze kortlopende projecten? Wat jouw voorkeur ook heeft, er is altijd een vacature die bij je past.

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met interne opleidingen.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!