Projectleider
Werktuigbouwkunde

Vacatures
Projectleider Werktuigbouwkunde

Wil jij als projectleider werktuigbouwkunde bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers? Dan zijn wij bij Kuijpers op zoek naar jou! We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in utiliteit en industrie.

Onze ambitie? Alleen nog energieneutrale en gezonde installaties realiseren. Ga jij samen met ons die uitdaging aan? Bekijk dan snel onze projectleider werktuigbouwkunde vacatures.

Dit zijn je werkzaamheden als Projectleider WTB

Als projectleider werktuigbouwkunde ben jij eindverantwoordelijke voor de diverse technische projecten die Kuijpers uitvoert in industrie en utiliteit. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, jij bent hét aanspreekpunt; van offerte tot oplevering van het project. Hierbij hou je nauw contact met aannemers en onderaannemers, maar werk je ook intensief samen met je eigen collega’s. Samen met onze engineers, werkvoorbereiders en projectuitvoerders zorg jij dat alle disciplines binnen het project op elkaar afgestemd zijn.

Vacatures
Projectleider Werktuigbouwkunde

Wat ons
team zegt

Ben jij Projectleider Werktuigbouw in hart en nieren?

Heb jij uitstekende organisatorische vaardigheden, een sterk analytisch inzicht maar bovenal leidinggevende kwaliteiten en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn onze projectleider werktuigbouwkunde vacatures iets voor jou. Je bewaakt de budgetten, maakt financiële rapportages, bouwt en onderhoudt netwerkrelaties en houdt je uiteraard bezig met de uitvoering van verschillende werkzaamheden met betrekking tot het aansturen en coördineren van het projectteam.

Heb jij een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde of andere technische opleiding, aangevuld met cursussen werktuigbouwkunde op minimaal hbo-niveau? Dan kun jij ons komen versterken, we zoeken altijd projectleiders! Omdat we actief zijn in het hele land, kun je bijna overal aan de slag.Van Makkum tot Utrecht en van Helmond tot Amsterdam. Interesse? Bekijk snel onze projectleider werktuigbouwkunde vacatures. 

Samen met Kuijpers bouwen aan jouw toekomst

Of je nu pas een paar jaar in het vak zit of al jarenlange ervaring hebt, samen bouwen we bij Kuijpers aan je toekomst. In verband met de groei van Kuijpers en toenemende vraag vanuit opdrachtgevers, zijn we op zoek naar projectleiders voor grote multidisciplinaire projecten, maar ook binnen specifieke specialismen. Zo zoeken we dus ook specialisten in maintenance, gebouwautomatisering, meet- en regeltechniek, cleanrooms, elektrotechniek en (brand)beveiligingssystemen.

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details