Servicemonteur werktuigbouwkunde

Vacatures Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Ben jij een servicemonteur werktuigbouwkunde die een kei is in het onderhouden en beheren van de gebouwgebonden installaties van onze klanten in industrie en utiliteit? Los jij binnen no time storingen op, óf liever: voorkom jij zo goed mogelijk dat er storingen ontstaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voorkomen is immers beter dan genezen..

Hoe ziet jouw dag als Servicemonteur Werktuigbouw eruit?

Goede vraag! Geen dag is namelijk exact hetzelfde bij Kuijpers, zowel qua werkzaamheden die je verricht als de locaties waar je terecht komt. Wat je dan zoal gaat doen? Als servicemonteur wtb houd jij je bezig met het oplossen, en liefst voorkomen, van storingen. Je ontvangt opdrachten en overige technische informatie voor correctief en preventief onderhoud, reparaties of storingen waarna jij aan de slag gaat. Hierbij is geen storing jou te gek. Jij kent de installaties namelijk van binnen en buiten waardoor je in staat bent om zelfstandig afwijkingen te spotten en storingen op te lossen. Je bent op locatie dan ook het aanspreekpunt voor de klant voor technische vragen, uitvoering, planning en onderhoudsrapportages.

Over deze kwaliteiten beschik jij

Als servicemonteur werktuigbouwkunde beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je goed hoofd- van bijzaken te scheiden. Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel en accuraat. Vanzelfsprekend ben je een teamspeler die samen met je collega’s zorg draagt voor een goede afwikkeling richting de opdrachtgever. In je werk heb je veel contacten met uitvoerend leidinggevenden, de projectleiding en de klant. Het is dus belangrijk dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden.

Kortom, beschik jij over de juiste kwaliteiten, een technisch MBO niveau 4 diploma en een rijbewijs? En kun je niet wachten om aan de slag te gaan als servicemonteur werktuigbouw? Solliciteer dan direct op een van onderstaande vacatures!

Zit jouw droombaan er niet tussen? Bekijk gerust eens alle vacatures werktuigbouwkunde of ons volledige aanbod vacatures!

Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt

Zoals we wat van jou verwachten kun je natuurlijk ook wat van ons terug verwachten. Zo bieden we je een toffe werkomgeving waarin onze ‘echte mensen’ werken aan ‘echte oplossingen’: Het ontwerpen, bouwen én onderhouden van energieneutrale en gezonde technische installaties in gebouwen en industrie en daarmee bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Of het nu draait om de nieuwbouw van de bioscoop bij jou in de buurt of de volledige luchtbehandeling van een museum of ziekenhuis: jij bent verantwoordelijk voor de meest optimale eindsituatie, soms dus zelfs letterlijk van levensbelang!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf
  • Meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • Alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling
  • Collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!